| ajutorul3zz a întrebat:

Salut, am luat bacul si urmeaza inscrierea la facultate.Am de ales sa raman in oras (Bucuresti) si sa locuiesc cu parintii sau sa plec in Iasi. Vreau sa plec cu un tovaras foarte bun si sa stam ori la camin, ori in chirie. Sunt destul de indecis, as putea ramane aici cu vechiul anturaj in continuare sau sa plec si sa o iau de la inceput? Am lucrat ca ospatar/barman in fiecare vara de 3 ani incoace, sunt obisnuit cu munca, deci ma voi intretine singur, fara ajutor de la parinti. Nu stiu ce sa fac, credeti ca e o idee buna sa plec din Bucuresti la Iasi sau mai bine sa raman aici sa studiez? Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Te sfatuiesc sa mergi la Iasi sau oriunde in alta parte. E bine sa iti incepi si tu viata, iar facultatea este o oportunitate de care poti profita. Mergi in alt oras, stai fara ai tai pe cap, te distrezi si iti vezi de viata. E un pas spre maturizare, zic eu. happy

| ajutorul3zz explică (pentru CoRoDa08):

Exact asa ma gandesc si eu, te distrezi altfel in alt oras, in plus e un oras foarte frumos, mai ales locuitorii tongue Asta era raspunsul pe care il asteptam laughing daca esti la facultate sau ai fost poti sa imi dai mesaj, mai vorbim..imi dai un sfat ceva?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iasul e un centru universitar bun, dar nu se compara cu Bucureștiul, plus in Bucuresti oferta locurilor de munca este mult mai generoasa

| Annastassia a răspuns:

Nu-i o idee buna Iasul!
Ramai in Bucuresti, capitala este din toate punctele de vedere, mult mai buna.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Iași e un oraș mort, să nu crezi că vei avea oportunități acolo. Eu as sta liniștit în București, ori aș alege un oraș bun (Tg Mureș, Cluj). Cu moldovenii nu faci nimic, nu sunt dezvoltați, și nici primitori. Se luptă pentru un colț de pâine, nu ai ce vedea la ei.

| aneliram a răspuns:

Daca eram în locul tau, ramaneam in Bucuresti,

| DanaDaniellllla a răspuns:

Nici nu înțeleg de ce orașul Iași ar putea să fie o opțiune. E necesar să te gândești la confortul tau și la viața ta, nu la o amiciție din adolescență

| Bucoronto a răspuns:

Salut, e ca o strada cu 2 sensuri asta. Ce te vei face dacă nu o sa te mai înțelegi cu tovarășul tău? Crezi ca îți poți permite sa stai singur? Sa te descurci singur? parerea mea a sa rămâi la București, mai ales ca esti dintr-un oraș in care ai multe posibilității de a alege facultatea, faci cum crezi normal, dar nu știu, eu in locul tău as rămâne in București.

| ajutorul3zz explică (pentru Bucoronto):

Sa fiu sincer, vreau sa scap de parinti, sa nu stau doar pe capul lor, merg sa ma distrez, nu ma omor cu invatatul foarte mult, iar cu tovarasul meu nu am cum sa ma cert, ca ne stim de la 6 ani si am fost si in generala si in liceu laughingIn plus, m-am plictisit de orasul asta, stau de 19 ani aici, vreau sa mai schimb peisajul si oamenii o perioada.Iar dupa ce imi termin studiile ma intorc in Bucuresti, deoarece am loc de munca asigurat la firma tatalui meu.