|

Salut, am o problema mare la liceu cu notele.

Ideea e ca sunt pe un profil real si am note foarte slabe la matematica si fizica, la matematica am 3 si 4, la fizica 3, la matematica nu sunt chiar atat de afon, dar pur si simplu au fost din teste neanuntate si eu de regula nu ma stric prea tare cu invatatul decat daca e vorba de o urgenta, dar la fizica, nu stiu absolut dar absolut nimic. In gimnaziala mai treceam eu cum mai treceam, mai faceam un proiect si luam nota buna si mereu aveam media 6 sau chiar 7, dar la liceu sincer nu stiu ce sa fac.

Nu m-am rupt niciodata cu invatatul la fizica deoarece mereu am fost sigur ca voi intra la filologie, dar n-a fost sa fie. De transferat nu are rost sa ma mai transfer, deoarece imi plac noii colegi, dar cum sa fac cu fizica? sa o iau de la capat din clasa a 6a? cu matematica cu un 7 o scot, dar probabil ca il voi obtine destul de greu.

Tot ce vreau de la voi e sa va intreb daca ati fost vreodata intr-o situatie asemanatoare si daca da, cum ati remediat problema?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dar de invatat, de ce nu te gandesti sa te apuci?
Fiind unica solutie, sa iesi din situatia in care te aflii!
Nu uita, poti ramane repetent, daca nu iei note de trecere la 1 singura materie. Chiar esti atat de prost sa te pui in situatie de repetentie?
Ce dumnezue faci toata ziua?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu in a 9a am avut 3 la fizica pe un semestru si ca sa nu raman m-am straduit sa iau 7 pe al doilea. Eu am fost la meditatii si am lucrat niste exercitii acasa. Poti sa te uiti pe net la ceva teorie si niste exercitii rezolvate si sa incerci sa faci si tu si la tutoriale pe Youtube daca gasesti. Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează