| ChituAlexandru1289 a întrebat:

Salut! Am si eu o intrebare, ca tot vad pe Facebook si insta, ce tot se intampla in America acolo? De ce a murit George Floyd si ce e cu toate protestele alea? A fost impuscat sau? Multumesc

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

I a stat un polițist 9 minute cu genunchii pe gat pana a murit.

| Holiday a răspuns:

Un negru drogat a incercat sa cumpere ceva cu bani falsi. Politia l-a prins, l-a imobilizat, iar pe durata imobilizarii din cauza drogurilor din organism, ceva probleme medicale si un genunchi pus pe gat mai mult timp si mai apasat decat poate ar fi trebuit, infractorul a mierlit-o.

| TheOracle a răspuns:

Mai este si faptul ca este negru si vezi doamne ce s-a intamplat acolo a fost un act de rasism. Daca le dai arme tuturor idiotilor este normal ca politia sa aiba si o autoritate mult mai mare ca sa poata sa faca fata. Dar cand oferi putere unui bou, uite ce se intampla. Sa nu uita ca George Floyd, ala, este un infractor. Din cate am inteles ar fi vrut sa plateasca cu bancnote false.

| spraytag a răspuns:

Nu a fost impuscat.A fost sugrumat. Protestele sunt din cauza rasismului

| Holiday a răspuns (pentru spraytag):

"Protestele sunt din cauza rasismului"

De fapt toata galceava e din cauza unuia drogat care a vrut sa puna in circulatie bani falsi. Fara asta n-avea politia treaba cu el.

| spraytag a răspuns (pentru Holiday):

Daca taceai filosof ramaneai. Adica oamenii protesteaza pentru ca acel om de culoare a vrut sa puna bani falsi in circulatie? Si de unde stii ca era drogat? Ai facut tu autopsie?! Ce culoare a fetei avea acel om? Neagra! Deci protestele sunt din cauza rasismului.Crezi ca daca acel om sugrumat era alb, mai erau protestele astea, copile?

| Pati2500c a răspuns:

Nu era drogat laughing doar ca a fost la magazin sa cumpere un pachet de tigari si vanzatorul a crezut ca a primit bani falsi, a chemat politia, iat Floyd le-a spus ca nu a folosit bani falsi si mna sa opus ca oricine, iar politistul ala a stat cu genunchiul pe gatul lui cateva minute bune... nu era infractor nu mai faceti afirmatii daca nu stiti situatia. Chiar daca era nu merita asta.