|

Salut am si eu o rugaminte la voi imi poate da cineva un numar de contact de la scoala Hilda? Multumesc

11 Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:


Cursuri calificare, recalificare, formare profesionala - Scoala HILDA
Adresa: Brasov Str. Gh. Baritiu nr 13, Brasov
Telefon: 0268 415 977, 0268 415 997, 0733 - 08 23 01
Fax:
Email: lacramioara_rosca@yahoo.com
Site web: http://www.hilda.ro

Scoala Hilda va ofera cursuri de calificare cu atestat MEN / MMSSF:
inspector resurse umane
contabilitate
lucrator in comert
bucatar
ospatar
brutar
manichiura
coafura
cosmetica
masaj
calculatoare - initiere
stivuitorist
macaragiu
electrician
faiantar
zidar
fierar-betonist
instalator centrale termice
si cursuri de limbi straine cu accent pe conversatie:
engleza
franceza
italiana
germana
spaniola

Site: http://www.brasov.top-10.ro/......etails.php http://www.infocompanies.com/Scoala-Hilda-Brasov-128232.htm vezi tu care e mai bun :).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Au ajuns mult prea departe (Mihaela B.)
Eu mi-am platit integral cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE la sfarsitul lunii august, si de atunci vorbesc aproape saptamanal cu "doamna" Lacramioara Rosca Metaxa la telefon, insa se pare ca fara niciun rezultat. Nu am vazut niciun profesor, niciun suport de curs, insa am auzit multe, prea multe in tot acest timp de la dumneaei. Ca saptamana viitoare vom incepe, ca cealalta saptamana lucrurile se vor schimba, etc... Si totusi, 550 RON nu sunt de ici, de colo. Sper din suflet ca macar cei care mai iau in calcul asa numita "Scoala Hilda" sa nu mai faca enorma greseala de a da niste bani risipiti in van... cei care au urechi sa auda, sper sa o si faca. Toate cele bune tuturor. P. S. Numerele "doamnei" sunt: fix - 0. 2. 6. 8. 4. 1. 0. 7. 8. 0. Mobil: 0. 7. 6. 8. 3. 5. 5. 9. 7. 9.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lacramioara Rosca Metaxa sunt- 0268-410780

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mihaela, nu era necesar sa fii tu cea care salveaza lumea de Scoala Hilda, sunt 8 luni de cand nu mai facem inscrieri.Pentru informatia ta personala, in ultimele 11 luni, desi firma este in faliment au finalizat cursurile peste 400 de elevi. Inclusiv cei care s-au inscris la cursurile iru, vor avea aceasta posibilitate in luna Martie. Asa ca, nu e cazul sa disperi.ci sa speri!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Rosca Metaxa Lacramioara este o ESCROACA si o MINCINOASA, si recomand tuturor celor care au primit teapa privind cursurile scolii HILDA, sa se inscrie la masa credala a Tribunalului Brasov.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tel. 0268-415997, 0769-041071

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Va multumesc pentru "incurajare" stimata doamna.
Nu am la ce sa mai sper, pentru ca pur si simplu sunt ferm convinsa de faptul ca nu va veni ziua in care sa zicem doar, sa indraznim pur si simplu sa visam cu ochii deschisi ca aceasta "doamna" isi va suna oamenii care au platit aceste cursuri pentru a-i chema la "scoala"... Dar ca gluma, suna de-a dreptul penibil.
Sunt convinsa ca naivitatea noastra, a celor care ne-am pus banii si sperantele intr-o asemenea "scoala" va fi luata drept exemplu de ASA CEVA NU!
Cu respect, Mihaela.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raspuns nu am dar am si eu o rugaminte poate mai e cineva in situatia mea eu am facut un curs de coafor la scoala Hilda in 2009 si nu am reusit sa-mi scot diploma ca nu sunt din oras stie cineva de unde as putea sa o iau? Multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,as dori un numar de telefon, pentru ridicarea unei diplome din 2009, pentru "instalator instalati de incalzire centrale" sc Hilda S.R.L.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

'Doamna' Lacramioara Rosca Metaxa si-a inceput activitatea infractioanala de foarte multa vreme. Mi-a fost chiriasa vreme de 10 ani, timp in care 'uita' sa-si achite chiria la timp in fiecare luna daca nu i se reamintea constant acest fapt. La sfarsitul celor 10 ani, cand m-am saturat de comportamentul dansei am rugat-o sa incheiem colaborarea, drept pentru care s-a simtit foarte ofensata, si, mai mult, a recurs la amenintari de genul ca ma reclama la fisc pentru evaziune fiscala, omitand faptul ca nu toti facem 'afaceri' asa cum intelege dansa. Intre noi exista un contract de inchiriere conform caruia am platit impozite in toti acei ani. Incercati sa evitati a intra in orice fel de colaborare cu aceasta persoana - uita (sau poate nu a invatat-o nimeni) ca atat in afaceri cat si in viata personala reputatia si caracterul se cladesc pe termen lung si determina atat succesul, dar mai ales insuccesul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru landlord2007):

Salut la toata lumea! am si eu o problema cu scoala asta, am facut un curs de electrician si nu mi/am ridicat diploma dupa examen.cum pot sa fac sa o gasesc! am avut doi colegi care au ridicat-o!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează