| Bonnit a întrebat:

Salut, as vrea sa ma transfer la alt liceu insa as vrea sa cunosc toate detaliile. Sunt a 10-a si vreau sa ma transfer de pe Stiinte Sociale pe Filologie, o sa fiu nevoit sa dau diferente? Daca da, la ce materii?

As prefera sa primesc doar raspunsuri sigure, nu presupuneri sau vorbe in vant.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnastasiaSt a răspuns:

Nu dai diferențe. Te transferi de la un profil uman la alt profil uman, deci nu dai diferențe!
Poti intreba si la secretariat.
Treci acum a 10 a? Daca da, ca sa te transferi, media ta de absolvire a clasei a 9 a, trebuie să fie mai mare sau cel puțin egală cu media ultimului promovat la clasa unde vrei tu sa te transferi. Astea o sa ti le spună si la secretariat.
Exemplu: daca media ultimului promovat de la clasa de filologie unde vrei sa te transferi este 8(adica daca a promovat clasa a 9 a cu media 8), si a ta trebuie sa fie 8 sau mai mare. Bineinteles, transferul va fi si in functie de nr de locuri disponibile la clasa respectivă. Încearcă, n ai nimic de pierdut! Mult succes!

3 răspunsuri:
| AnastasiaSt a răspuns:

Trebuie să mergi cu un părinte sa depui cererea de transfer, pentru ca esti minor. Ti o da de la secretariat. Sa ai copie după buletin si certificatul tau la tine.
Încă ceva, profilul filo la care vrei sa te transferi e intensiv franceză/engleza?
Daca da, e posibil sa te puna sa dai diferenta la limba străină respectiva. Intreba la secretariat daca profilul e intensiv franceză sau engleză! Daca e filologie simplu, sigur nu dai diferențe.
Si daca e intensiv franceză sau engleză, e la alegerea liceului respectiv daca elevii dau diferența la limba străină. De aceea te sfătuiesc să întrebi la secretariat acest amănunt, ca să știi

| AnastasiaSt a răspuns:

Va fi bine! Succes inca o data!

| AnastasiaSt a răspuns:

Încă ceva, vezi ca asta e perioada transferurilor, de regulă. Sa mergi la liceu sa depui cerere cat mai rapid.