| catalimm a întrebat:

Salut! Dau bacul la biologie si profilul meu imi permite sa dau doar pe biologie vegetala si animala. Din cate am inteles materia este 9-10, dar ce nu inteleg eu ca sunt clipuri pe Youtube in care predau si materia din clasele mai mici. Normal nu trebuie să invat materia de 9-10? Am vazut ca sunt intrebari de grupe de sange, de organe reproducatoare, chiar trebuie sa invat astea? Nu inteleg ce trebuie sa invat, cum trebuie sa invat si eBACALAUREAT mi se pare atat de vag, sunt lectii insiruite si nu apare deloc la materia vegetala si animala „ sistemul reproducator la om, grupele de sange,,. Va rog sa ma ajutati si pe mine chiar nu inteleg cum si ce trebuie sa invat, orice clip, sfat ar fi util. Mersi

2 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Eu m-am pregătit dintr-o carte de pe net, bac biologie vegetala si animală comandată de la libris, și am luat 8.15

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai asta cu grupele de sânge și organele reproducătoare intrau și la biologia animală. De asta le adaugă și pe ele ca sa lămurească noțiunile.
Citeste programa de anul trecut, ia manualele aprobate de MEN și vezi ce capitole intra, ia o carte de teste (unele au sinteze bune la începutul cărții si intra tot ce se da la teorie). Succes!