Întrebare recomandată |

Salut,in determinarea burselor sociale la facultate se ia in considerare subventiile APIA pentru teren? Daca da, se imparte suma obtinuta la 12 luni, sau cum se determina?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu se iau in considerare subventiile APIA

| explică (pentru Ale5184):

Ok,mersi,am vazut la cerintele de acordare "Venituri obtinute din activitati agricole" si nu stiam sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de universitate, dar daca apare prevederea cu venituri obtinute din activitati agricole inasemna ca se pun subventiile, veniturile obtinute prin folosirea utilajelor agricole etc.

Acum, daca tu nu le pui e destul de probabil ca acea comisie sa nu se prinda..insa primesti bursa ilegal iar cineva care nu are parte de acele subventii (deci ar evenituri mai mici ca tine) nu o va primi.

Ca si regula generala, la bursele sociale se pun orice venituri (teoretic si daca primesti bani de la matusa din Spania), cum le declari si in cat de mare detaliu verifica comisia.e alta poveste.

Stiu ca parca ai nevoie de adeverinta de la anaf ca nu beneficiezi de venituri si daca apare acolo probabil comisia il va considera si iti va mari vneitul mediu/membru al familiei deci tii va scadea scorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoCkKiD):

Pai, pentru primul semesru se iau in considerare lunile iunie, iulie, august. Daca in acea perioada nu primesti subventii APIA, atunci teoretic nu ar trebui sa fie incluse. Oricum, e destul de incurcata treaba. O sa astept sa vad atunci daca ma incadrez

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cosmin1324):

Daca subventia nu a venit in perioada pentru care ti se cer documentele atunci e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează