| odiumnox a întrebat:

Salut,Mă numesc Razvan, doresc sa aflu ce as putea face daca am două repetenții, ce aş putea face? Sunt foarte îngrijorat in privința asta deoarece am auzit ca mai ai 1 an si dupa nu mai poți face nimic, dar dacă are careva o soluție, vă rog să mă ajutați.

Răspuns Apreciat de Editori
| emilllyya a răspuns:

Buna, Răzvan. Importanta are si clasa (sau, mai bine zis, ciclul de studii in care ramai repetent) si daca ai ramas repetent pe acelasi an (pe aceeasi clasa, mai specific). Cel putin din cate am gasit eu in metodologie (ordinul MECTS nr. 4925/2005, art. 68), presupunand ca esti la liceu, poti ramane repetent de doua ori. Dupa aceea vei fi nevoit sa mergi la seral / frecventa redusa si sa platesti o taxa (nu este stabilita la nivel national). Daca depasesti varsta de scolarizare cu 4 ani te vei putea inscrie doar la programe de tip "A doua sansa".

Dar in ce clasa esti? La ce materii nu te descurci? Incearca sa ceri ajutorul altora. Nu este un capat de lume ca ai ramas repetent de doua ori, important e sa nu mai ramai iar. Incearca sa inveti din greselile tale din trecut si sa nu le mai repeti. Ai nevoie de ajutor?

| odiumnox explică (pentru emilllyya):

Am ramas in VI la

| odiumnox explică (pentru emilllyya):

Şi la matematica

| emilllyya a răspuns (pentru odiumnox):

A... Inteleg. Ai nevoie de ajutor?