| AndreiRevecai a întrebat:

Salut, recent am dat examenul la romana si sunt nesigur in unele cazuri si as avea nevoie de niste pareri. Sa incepem, la exercitiul 2 parca, unde era vorba de rolul cratimei, am scris ca are rolul de a evita hiatul, iar la exerictiul 5 am scris Sergiu este certat de prietenii acestuia deoarece era neserios si petrecaret si ''Acesta se intoarce din apartamentul lui si ii cearta pe Zamfir si Mihai.'' O alta problema ar fi la comentariu, unde didactaliile le-am scris exact ca in text, cu paranteze, se considera semn? Un alt lucru care cred ar fi ca unde am vorbit de interventiile autorului, am pus in paranteza undeva (didascaliile). Cam atat, in rest cred ca m-am descurcat si chiar as avea nevoie de parerea cuiva mai mare sau a altcuiva care a dat examenul de capacitate la romana.

4 răspunsuri:
| SlenderMan299 a răspuns:

Nu cred că vor fi probleme! Deși puteai folosi ghilimele in loc de paranteze.

| AndreiRevecai explică (pentru SlenderMan299):

Mda, in general am folosit numai ghilimele, dar la didactaliile alea, mai ales ca e gen dramatic nu cred ca ar putea sa o anuleze, ma gandeam doar la locul unde am scris interventiile autorului am scris (didascaliile) dupa gen sa vada ca stiu.

| AnaCST123456789 a răspuns:

La exercițiul doi e bine, ai dat un rol al cratimei in acea secvență, eu am scris că înlocuiește vocala, la 5 eu presupun că e bine, iar la partea cu parantezele nouă ni s-a spus sa nu punem, acum nu știu ce să zic, sper sa iei o notă cât mai mare și mult succes la mate!

| AndreiRevecai explică (pentru AnaCST123456789):

Mda, noua nu ne-a mai spus regulamentul ala, ca ni l-a spus si la simulare si cica il stim.