| Alex123ro a întrebat:

Salut, sunt in clasa a 8-a si pana acum ma gandeam ca vreau sa merg pe filologie. Zilele astea am aflat de profilul economic si am cateva intrebari:
1. Daca vreau sa merg spre domeniul it care merita mai mult (mentionez ca nu pot alege mate info dau teza la fizica/chimie/biologie si sunt planta la aceste 3 materii chiar daca ma descurc la mate)?
2.Ce pot ajunge in urma unui liceu economic fara Ase si ce pot ajunge cu Ase daca nu reusesc partea cu programarea?
3.Fac practica la licele economice?
4.Dau bacul la liceul economic (sper ca da)?
5.Merita mai mult per total filo sau economie?
6.E adevarat ca liceele economice indiferent de medie sunt un fel de profesionala la care nu faci nimic?
7.Pareri despre Colegiul Economic Virgil Madgearu din Bucuresti?
Dau funda

4 răspunsuri:
| al0o0o0 a răspuns:

1.Pai iti cam trebuie mate-info pentru IT, nu cred ca poti face altceva, adica clar iti va fi foarte greu. Iti zic din experienta ca la liceu reiei toata materia de la 0 la toate materiile alea 3 si daca te chinui putin chiar intelegi usor.

| Alex123ro explică (pentru al0o0o0):

Nu vreau sa risc sa dau de un profesor care vrea sa stim materia de clasele 5-8 inca de la inceput pentru ca am facut-o in scoala si el nu repeta si sa raman corigent la una din astea 3 materi deci laughing

| al0o0o0 a răspuns (pentru Alex123ro):

Pana la urma daca nu risti nu castigi.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

1. Ar fi bine sa alegi mate-info, insa daca spui ca nu vrei atunci economicul e mai bun. Poti si la filo, insa iti va fi mai grelut.
4. Din cate stiu eu se da, dar nu sunt sigura
5. Daca vrei pe programare, atunci economie, macar sa nu rupi 100% legatura cu matematica, mai ales ca spui ca iti place... Dar daca esti bun la limbi poti merge si pe filo si sa inveti in particular, desi ar insemna sa fii la acelasi nivel cu cei de la mate info, si la mate si la info...(asta e indiferent de specializarea aleasa)