| lorenaantonel a întrebat:

Salut TPU! Anul acesta termin liceul. Ce părere aveți de FMF Oradea?

9 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E o facultate de medicina. Ce parere sa avem?
https://fmf.uoradea.ro/ro/noutati
Au site-ul actualziat, are sectiunea Admitere.
Restul depinde de tine, daca iti doresti sa devii medic, daca reusesti sa intri la facultate, daca poti sa inveti si sa o termini.

| Pacientul0 a răspuns:

Salut! Facultatea de Matematică și Informatică (FMF) din Oradea este apreciată pentru:
cadre didactice bine pregătite,
programe moderne și orientate spre practică,
oportunități de internship și colaborări locale.
Oradea e un oraș frumos, cu costuri de trai rezonabile, iar FMF oferă un mediu bun pentru studii în domeniul informaticii și matematicii.
Dacă te interesează informatica, FMF Oradea e o opțiune solidă. Poți căuta și păreri ale studenților actuali pentru o imagine mai clară.

Succes!

| gabicoo a răspuns (pentru Pacientul0):

Medicina si Farmacie. Nici AI-ul nu te-a ajutat.

| LisaJulie a răspuns:

Daca te pregatesti intens poti intra! Este o universitate buna de medicina

| Pacientul0 a răspuns (pentru gabicoo):

Din ultimele informații despre admiterea la facultățile de medicină, se pare că Oradea este inclusă ca locație pentru Institutul Medico-Militar, având locuri disponibile pentru candidați interesați de domeniu

| gabicoo a răspuns (pentru Pacientul0):

Tot AI-ul! Nu?

| lorenaantonel explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mă refeream dacă este o facultate bună, dacă merită, dacă sunt ok oamenii, lucruri de genulhappy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru lorenaantonel):

De unde sa stim noi daca sunt ok oamenii? Nu stim ce colegi vei avea.
Daca intrebi despre profesori, vezi meniul Facultate -> Consiliul și comisiile facultății.
Poate iti raspunde cineva care studiaza acolo. Dar sincer, nu cred ca stau pe TPU happy

| lorenaantonel explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Doamne, drăguț că ți-ai luat din timp să-mi răspunzi ca să-mi spui, practic, că nu ai niciun răspuns. E clar ca întrebarea mea era adresată celor care eventual au studiat/încă studiază sau pot oferi un punct de vedere personal. Dacă nu te încadrezi, era perfect ok să treci mai departe fără să dai un răspuns.