E o facultate de medicina. Ce parere sa avem?
https://fmf.uoradea.ro/ro/noutati
Au site-ul actualziat, are sectiunea Admitere.
Restul depinde de tine, daca iti doresti sa devii medic, daca reusesti sa intri la facultate, daca poti sa inveti si sa o termini.
Salut! Facultatea de Matematică și Informatică (FMF) din Oradea este apreciată pentru:
cadre didactice bine pregătite,
programe moderne și orientate spre practică,
oportunități de internship și colaborări locale.
Oradea e un oraș frumos, cu costuri de trai rezonabile, iar FMF oferă un mediu bun pentru studii în domeniul informaticii și matematicii.
Dacă te interesează informatica, FMF Oradea e o opțiune solidă. Poți căuta și păreri ale studenților actuali pentru o imagine mai clară.
Succes!
Din ultimele informații despre admiterea la facultățile de medicină, se pare că Oradea este inclusă ca locație pentru Institutul Medico-Militar, având locuri disponibile pentru candidați interesați de domeniu
Mă refeream dacă este o facultate bună, dacă merită, dacă sunt ok oamenii, lucruri de genul
De unde sa stim noi daca sunt ok oamenii? Nu stim ce colegi vei avea.
Daca intrebi despre profesori, vezi meniul Facultate -> Consiliul și comisiile facultății.
Poate iti raspunde cineva care studiaza acolo. Dar sincer, nu cred ca stau pe TPU
Doamne, drăguț că ți-ai luat din timp să-mi răspunzi ca să-mi spui, practic, că nu ai niciun răspuns. E clar ca întrebarea mea era adresată celor care eventual au studiat/încă studiază sau pot oferi un punct de vedere personal. Dacă nu te încadrezi, era perfect ok să treci mai departe fără să dai un răspuns.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: