|

Salut TPU

As vrea si eu cateva detalii despre cum se dau competentele la franceza/engleza. Adica la ce se da: scris, audio, oral etc. Se dau toate intr-o zi sau cum e? Si inca ceva: cum este cu calificativele acelea: B2, B1, A2, A1; care este ordinea si cate puncte trebuie facute pentru fiecare.

Astept raspunsuri de la cei care au dat mai demult.

FUNDA!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nivele sub : A1, A2, B1, B2 iar punctajul este 80-100 B2, 60-80 B1, 40-60 A2 si 0-40 A1. Iar in ceea ce priveste probele, sunt 3 probe colective, care probabil se dau intr-o zi, adica comprehension des ecrits, comprehension orals, expression ecrite, si probabil intr-o zi proba individuala, expression orale. Trimite-mi un mesaj cu adresa ta de email si iti voi trimite un document detaliat despre asta si un model de subiect. Bafta!

1 răspuns:
| a răspuns:

A1,A2 sunt nivelele cele mai slabe, de incepatori.probabil ca punctajul lor e de sub 60 de puncte.
B1, B2 sunt pentru intermediari, b2 e foarte bun.probabil ca peste 60 de puncte pana la 100.am inteles ca nu se dau toate intr-o zi, o sa fim programati pe zile.se da "comprehension oral"[asculti o caseta si faci grile],"comprehension ecrite"[ai un text si intrebari pe baza lui si o compunere] si proba orale propriu zisa in care ai un text de citit 3 intrebari si un text sustinut de cateva argumente de facut, exact ca la romana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează