|

Salut TPU big grin, m-am apucat sa fac modele pentru examenul din a 8 a fiindcă a venit vremea, îmi puteți da niște sfaturi?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Da, fa ce e mai greu, O sa ti fie mai usor. Iar la final (ultima luna) fa ce e mai usor.
Examenul de anul acesta o sa fie mai usor ca cel de anul trecut. Iti recomand sa inveti macar de un 6, 5-7... Succes!

| a răspuns:

La matematica este o carte de exercitii foarte buna paralele 45 de Gheorghe Iurea si altii.Eu cu ea am luat 9 la examenul de anul trecut la mate.Sa faci toate modelele din anii trecuți la mate si romana si simularile.La mate a dat cmmdc.Sa faci multe exercitii de alea si cu cmmmc.Pt fiecare exercițiu de la fiecare subiect sa faci mai multe exercitii asemănătoare. La nete mai erau si cele 100 de variante pentru EN(le găsești pe internet ceva pe mate-info)
La romana este bine sa faci multe, dar multe, subiecte de examen si simulări din anii trecuți.Iti recomand sa inveti apartamentele pe de rost pentru ca nu ai suficient timp sa creezi tu una pe loc.Sa faci multe compuneri sa te antreneze pentru sb al doilea.Pe mine ideea de la sb 2 am avut-o de pe un video de pe Youtube.
Poti sa ti faci un portofoliu cu teorie si modele de exercitii la mate si la romana(aici e f.f important sa ai unul)
Dacă mai ai intrebari poti sa mi spui. Este important sa te apuci serios de invatat de acum daca vrei o nota mare.
Dar totusi, pot sa te intreb la ce profil ti-ai dori?

| a răspuns:

Da, fa in continuare. Dar sa fii sigur ca le faci si corect, unde nu stii iti propun sa te uiti pe Youtube, sunt multi care fac videoclipuri de genul pe înțelesul tuturor.

| a răspuns:

Da, repeta toata geometria plana din manualul de e.n 2020 daca ai. Daca nu comanda sau recapituleaza tot. Asa, la romana e simplu