anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU, in clasa a 7 a nu prea invatam la matematica, doar de un 5 iar acum in a 8 a vreau sa invat sa iau note mai mari, dar nu inteleg ce se vorbeste prin clasa, imi puteti da niste sfaturi ce sa fac (fara hate pls)?

Răspuns Câştigător
| Pisica18a a răspuns:

Fii atent în clasă, scrie tot ce ți se dă iar apoi repetă acasă până îți iese.
Fă cât mai multe exerciții în timpul liber sau fă pregătire cu un profesor sau elev mai bun de la care să înțelegi, dar sfatul meu e că totul depinde de tine și de ritmul tău de a învăța.
Fii foarte atent in clasa si repeta tot ce ai invatat.

Răspuns Apreciat de Editori
| Stefan_Bogdan_1998_hL4f a răspuns:

Incearca sa fii atent, sa scrii tot ce iti preda proful/profa, sa repeti in pauze (poate chiar si cu elevi buni la invatatura sau care pur si simplu se descurca), sa iti faci temele, sa mai repeti cu parintii (daca mai stiu mate), SA AI VOINTA, poti cauta un meditator care sa te mediteze, sa repeti tot timpul si daca vrei, poti verifica acest blog unde gasest lectii matematice cuprinse intre clasele 0 si 12...

http://mate-online-pentru-toti.blogspot.com

iti urez multa bafta!?

4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Fa meditatii. Un profesor particular iti va explica pe intelesul tau

| morfeo a răspuns:

Ideea este sa asimilezi toate informatiile din clasa. Pune-te in prima banca, indeparteaza-te de colegii care iti distrag atentia si fii atent la ora. Poti sa lucrezu si acasa daca ai chef din lectia respectiva. Meditatii nu merita sa bagi, doar daca chiar nu poti sa iti ridic notele.

| Pisica18a a răspuns:

De asemenea te prezinți cu exercitiile facute acasa la profesor pentru a te indruma daca e bine sau nu. Asa inveti din greselile facute si o sa intelegi mai bine.