| anonim5642 a întrebat:

Salut TPU!
Miercuri mă duc sa dau examenul bilingv-engleză la Colegiul Naţional Elena Cuza.
Din câte am înţeles de la doamna dirigintă(care predă engleză)daca iei nota mare la bilingv nu inseamna ca esti si admis la liceul respectiv, trebuie sa iei nota mare si la evaluarea naţională...
La Elena Cuza s-a intrat anul trecut cu 9 şi ceva... si eu la evaluare cred ca o sa iau in jur de 7.90-8.50 si nu am sanse sa intru la Elena Cuza...
Pe doamna dirigintă nu o mai vad in scoala decat miercuri si nu o pot intreba in condiţiile in care miercuri nu vin la scoala.

Răspuns Apreciat de Editori
| Vântulalb a răspuns:

Corect! Nu esti admisa numai pe baza examenului bilingv. Acela triaza in prealabil elevii care vor depune dosarele pe baza evaluarii nationale. Acele medii au importanta.
Cu alte cuvinte, daca nu treci examenul bilingv, nu poti concura pentru liceul Elena Cuza. Dar poti sa treci bilingvul cu succes, insa daca ai note mici la EN, nu intri sub nici o forma. Mai invata sa iei nota mare la EN!

1 răspuns:
| McLISTO a răspuns:

Nu prea inteleg intrebarea ta, dar o sa banuiesc la ce te referi. Raspunsul este ca ai nevoie de nota mare si la examenul de romana si matematica, stiind doar engleza nu te duce nicaieri. Incearca sa gandesti cat mai clar la matematica, fara sa gasesti tu vreo conspiratie in acele exercitii, iar la romana fa compuneri frumoase si sentimentale.