| PicakuElectr1ze a întrebat:Pe ambele semestre am ramas corigent la matematica cu media 4. Stiu ca in corijare trebuie sa iau 5 sau 6 pentru a trece anul. Ce fel de exercitii imi va da la corijare?

Un prieten mi-a spus ca este un test oral si unul in scris. Sunt in clasa a VII-a si profesoara da la toata clasa caiete de vacanta pentru matematica. Presupun ca unele exercitii din caietul de vacanta vor fi si in testul de corijare.

Este prima data cand raman corigent si am o multime de intrebari. Corijarea va fi grea sau usoara?
De invatat invat destul de repede dar mereu invat ce nu trebuie.

Dau funda. Si stiu ca vor fi persoane ce vor scrie ca nu o voi trece niciodata dar am incredere in mine.

Răspuns Câştigător
| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Daca profesorul este de treaba, nu o sa-ti mai dea si testul oral, doar cel scris. Un prieten a ramas corigent si i-a dat doar un test scris care a fost usor. La corigente trece toata lumea deci nu-ti fa probleme! Ai incredere si nu sta cu teama ca o sa treci, indiferent de ce ar spune unii "destepti". Nu se stie ce exercitii iti va da pentru ca iti va da din tot anul. Adica practic, trebuie sa repeti tot ce ai facut in tot anul pentru ca poate sa-ti dea din orice subiect. Oricum va fi o parte de geometrie si una de algebra.Insa cum am spus, nu te teme, la corigenta mereu sunt exercitii relativ usoare si profesorii trec pe toata lumea, ai incredere chiar si daca profesorul e putin mai exigent tot o sa te treaca, vei vedea. Nota care trebuie sa o iei, este 6 insa o vei lua fara probleme.

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Examenul de corigenţă se dă din TOATĂ materia învăţată pe parcursul întregului an!
La examenul de corigenţă se susţine probă scrisă şi orală.

Vezi alte detalii în "Secţiunea 2 - Examenele organizate la nivelul unităţilor de învăţământ", Art. 210-218 din R.O.F.U.I.P. aprobat prin Ordinul MEN nr. 5115/15.12.2014 de la linkul :
http://www.isjmm.ro/......rofuip.pdf


Toate cele bune!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

*Corigenta nu corijare.
O sa dai un test scris din tot ceea ce ai invatat in anul curent(sem I si sem II).
Pregateste-te.
Succes sa ai!

| PicakuElectr1ze explică:

Profesoara este foarte de treaba. M-am speriat pentru ca nu am mai dat niciodata corijarea. Multumesc amandurora!

| MădălinR0123 a răspuns:

Corigenţa este foarte uşoară. Te pune să înveţi ceva după dai un test uşor. Dacă e de treabă profesorul/profesoara, te trece fără. Pe 2 prieteni de-ai mei i-a pus să măture curtea şcolii, şi i-a trecut. Aşa că nu-ţi fă probleme.