|

Salut TPU!

Sunt clasa a 5 a si am 2 de 5 la mate, am zis parintilor, nu s-au suparat si acum la test cred ca voi lua 4... mi-e o foarte frica sa nu raman corigent la mate fiindca nu inteleg multe chestii tot fac pregatire si vine si teza la mate pe 27 si sunt disperat ca nu stiu bine la mate si chiar uneori ma fac de rusine la prieteni ca am note mici. In rest am note bune cum ar fi 10 la istorie, 9 la franceza si la bio etc si chiar ce se intampla daca raman corigent Doamne fereste si credeti ca am cum sa nu raman? Va rog seriozitate.Si stiu ca sunt prost rau la mate si ca e super ciudat in a 5 a sa iei note mici dar si profesorii astia din ziua de azi care nu te iarta.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

70% dintre copii au probleme cu matematica...
Sa iti spun un secret, si eu am facut parte din acest procentaj. Insa m-am trezit din jocurile video pe care le jucam in ore in loc sa scriu si sa invat si am inceput sa fac exercitii la matematica de sa imi sara capacele, nesilita de nimeni, mi-a venit mie o nebunie uite asa.
In fiecare zi, indiferent daca am mate sau nu ziua urmatoare la scoala fac probleme la matematica, 5 chiar 10 cand urmeaza sa dau vreun test. Si uite-ma in clasa a 10a cu 2 note de 9 la matematica, in timp ce colegii mei sunt fericiti de un 5.
Incearca sa iti atragi atentia de la telefon si calculator cand stii ca esti la muchie de cutit cu notele! Timpul nu sta dupa tine, ci tu dupa el!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bineinteles ca poti ramane corijent. Din pacate, noi nu putem invata in locul tau, deci singurul ajutor pe care ti-l putem oferii, este sa te sfatuim sa puii mana serios pe carte si sa inveti, ca numai asa iesi din situatia cumplita in care te afunzi.
Profesorii astia nu sunt tampiti si nici spagari ca invatatoarea de la 1-4, de aceea terbuei sa inveti la toate materiile, ca sa nu ramai corijent, ca atunci risti sa ramai repetent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"am 2 de 5 la mateam... si acum la test cred ca voi lua 4"

bucură-te, ți-ai dublat nota!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează