| Octavian1234567 a întrebat:

Salut TPU, sunt corigent la biologie, sunt clasa 6 și trec a 7 și vreau sa știu dacă va fi greu testul sau ușor. Dau funda și vot

Răspuns Câştigător
| isemilia a răspuns:

Cand ai examenul? Mie uneia mi s-a parut foarte simpla materia din a 6a (daca ai nevoie pot incerca sa te ajut). Intr-o saptamana maxim o poti invata, daca te concentrezi pe asta. Cat despre simplitatea examenului nu se poate da un raspuns. Daca ai invatat va fi bine, daca nu - va fi mai putin bine. In general elevii corigenti trec (mai pe cunostinte, mai pe mila), dar tot va trebui sa inveti. Bafta!

| Octavian1234567 explică (pentru isemilia):

Examenul îl am pe 15 August dar nu mi se primește să învăț tot mă duce gândul sa intru pe YouTube sau Facebook in loc sa invaț

| isemilia a răspuns (pentru Octavian1234567):

Ai timp destul. Nu mai intra pe YouTube / Facebook si gata. Pune-ti telefonul / tableta / ce altceva folosesti in alta camera si ai terminat. Stiu ca multi iti spun asta, insa nu merita sa pici examenul doar pentru a sta pe Facebook. Postarile / video-urile de pe YouTube vor fi acolo si in 15 zile, si in 30, si in 365. O varianta ar fi sa folosesti asta ca si recompensa. (de exemplu, inveti o ora la biologie si poti urmari un video de 20 de minute sau inveti 25 de min si 5 poti sta pe Facebook)

| Octavian1234567 explică (pentru isemilia):

Nu am chestia e ca trebuie din telefon sa invaț.

6 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Dacă ai învățat, va fi ușor. Dacă nu... baftă!

| BumiWolfie15 a răspuns:

Depinde de școală. Eu am făcut clasele V-VIII la o școală din sat (mai proastă evident ). Directoarea ne asigura că îi va trece pe cei corigenți doar din simpla prezență, necontând ce notă ar lua la test. Dacă studiezi la o unitate de învățământ cu reguli stricte de la oraș ai ghinion. Dacă pui întrebarea asta aici, înseamnă că nu garantează nimeni pentru tine. Prin urmare, pune-te pe învățat! Succes!

| Octavian1234567 explică (pentru BumiWolfie15):

Ba asta e chestia ca nu se primește sa învăț.