|

Salutare,am o dilema, sunt a12a si urmeaza bac-ul,eu sunt la o scoala cu profil de muzica si dau la bac din Limba romana,istorie si geografia pe care mi-am ales-o eu, si am o nedumerire in cazul in care imi iese media vreo 5.67 intre toate 3, mai exact de la 5.50 pana in 6 se rotunjeste?, adica stiu ca trebuie minim 6 ca sa iei bac-ul. Multumesc!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Media de la bacalaureat nu se rotunjeste, se calculeaza cu 2 zecimale si daca nu este de cel putin 6 nu ai reusit la examen.

| a răspuns:

Nu se rotunjeste, nici o nota mai mica de 5 si toate sa dea 6+ FIX

| a răspuns:

Daca la profilul ala nu esti in stare sa scoti media 6 inseamna ca esti lenes sau chiar prost.

| a răspuns (pentru WID):

Ce legatura are profilul? La istorie si geografie subiectele vor fi identice cu cele de la uman. La romana vor fi identice cu cele de la real. Nu au bacalaureat diferentiat. In plus, cei de la muzica se concentreaza mai mult pe alte materii.

| a răspuns (pentru AC4S4):

Ideea e ca nu are bac la matematica. Are la istorie, o materie mult mai usoara fata de ce ar avea la matematica.

| a răspuns (pentru WID):

Ideea e ca doar am intrebat, mi-am pus si problema asta si ma gandeam ca in cazul in care desii nu va fi cazul, doar ce mi se pare aiurea faptul ca inainte adica cu ani in urma se nota de la 4 si era foarte usor sa scoti o nota super buna cu un efort minim, si acum am observat la tot mai multi copii, buni chiar, ca e tot mai greu sa iei nota aia super buna pentru ca se incepe notarea de la 1, si scrii 2, 3 pagini pentru nota 4 sau 5, cel putin la mine asa e,asa am observat eu,si atunci sigur ca imi pun problema stiind ca nici eu nu sunt chiar elevul ala model care sa toceasca pagini si pagini la materii,si nu e chestie ca ''lenes'' sau ''prost'', ca in ziua de azi observ ca se catalogheaza destul de mult fara a cunoaste persoana si orice spui gresit sau ceva gata esti prost, e chestia de obisnuinta pur si simplu, fiecare cum a fost obisnuit de mic, cum a fost invatat.