|

Salutare! M-am apucat recent sa invat pentru bac la biologie.As vrea sa iau 9 si ceva, dar nu stiu care e cea mai buna sursa, pentru a invata.Am auzit ca la inceputul fiecarei culegeri, de bac la biologie, este teoria, dar nu sunt sigur ca este suficienta teorie, pentru a lua 9 si ceva.Asa ca va intreb, ca poate ma insel,(voi cei care ati dat bacul la biologie si ati luat note peste 9) :Este suficienta teoria din culegeri pentru bac sau mai trebuie invatat si din manuale?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Aia e suficientă. Și nu e putina, e fix ce trebuie. Caută cea mai recenta versiune.
Dar o sa știi de 10 abia când o sa știi sa faci toate acele variante de subiecte. E foarte important sa știi care e rezolvarea de la fiecare exercitiu. Deci mai întâi citești teoria, treci o data prin ea și apoi faci exerciții și tot așa periodic. Eu am luat 10 și am invatat și din lecțiile predate de profesor dar mai ales din culegere. Nu te încrede sa citești doar lecțiile profesorului pentru ca este om și poate greși.

| a răspuns:

Pe mine m-au ajutat meditațiile deoarece nu puteam sa înțeleg acele probleme (am dat la biologie vegetală și animală). Am invatat tot dintr o culegere specială pentru bac.

| a răspuns:

Depinde de culegere. Eu am avut una de la Booklet, undeveloped doar schițat și sunt subiecte unde ți se cere să scrii pur și simplu, nu poți insuirui noțiuni pe care nu le cunoști in totalitate. Alege un capitol, deschide culegerea și manualul la aceeași lecție și vezi cat de mult e in plus in manual. Daca e mai mult, învață de acolo și te verifici cu culegerea, daca e la fel, poți să citești o dată că sa ai noțiunile formulate cu alte cuvinte. Mult succes!

| a răspuns:

Bine inteles ca trebui să citești și din manual ca in culegeri este un rezumat al lecțiilor si da trebui să faci toate testele dar acum depinde si de noroc am avut colegi care au început să învețe cu o lună înainte si au luat peste 9. Eu te sfătuiesc să înveți si din carte ca nu strica sa stii mai multe lecții si daca poti macar pentru 2-3 luni sa iti pui si un meditator