|

Salutare! Ma gandeam la un lucru. Voi termina liceul in scurt timp si ma gandeam sa merg la facultate la Universitatea de Vest din Timisoara, la Informatica. Eu am terminat un liceu tehnologic. Ma gandeam insa sa stau un an pe "tusa", sa invat programare singur acasa (mentionez ca sunt foarte autodidact, stiu sa ma motivez, n-o sa pierd vremea). O sa fac si meditatii si eventual o sa ma angajez undeva. Un alt motiv ar fi faptul ca cel mai bun prieten termina peste un an, el fiind la mate-info. In modul asta am sta amandoi la chirie si am incepe amandoi facultatea in acelasi timp. In momentul de fata sunt chiar sanse sa nu iau admiterea, nefacand matematica la un nivel serios, ci doar pentru bac. Chiar nu vreau alta facultate. Nimic altceva nu ma atrage.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca tii neaparat sa astepti un an ca sa stati impreuna e ok planul dar in realitate facultatea nu e atat de dificila pe cat pare si daca te apuci serios de invatat in timpul facultatii o sa te descurci ok.

Universitatea dispune de camine si chiar daca sunt limitate poti sa-ti incerci norocul, regia e printre cele mai mici din tara si conditiile acceptabile.

Treaba e ca eu nu prea am auzit de oameni care sa iau o pauza si in timpul ala sa invete, ma tem ca ai sanse mai mari sa uiti ce stii decat sa inveti chestii noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Și întrebarea e? Ca pari sa ai un plan bine pus la punct

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai nevoie de multe cunoștințe de informatica, pe kanga cele de care spui tu și nu doar de matematica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poți face facultate și să lucrezi în același timp. Nu e ca la liceu.
Nu aștepta pe nimeni că pierzi un an. O să mergeți la facultate în același timp pe când va termina liceul și se va înscrie, tu fiind anul 2 deja.
Chestia asta cu așteptatul e cea mai mare prostie pe care o văd.
Înveți, lucrezi te distrezi și în timpul anului facultativ fiindcă prezențele nu sunt obligatorii la cursuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează