| Feri5 a întrebat:

Salutare! Sunt pe științe ale naturii și as vrea să-mi ziceți sau să-mi dați exemple de câteva lecții la biologie și la chimie (titlurile) și să-mi spuneti ce fel de biologie fac (vegetală sau umană) și chimie (anorganica sau organica). Mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Whereissb a răspuns:

Salut!
In clasa a 9-a:
- biologie vegetala și animala ( Celula, pe care o sa o tratați într-un capitol întreg, mult mai detaliat decât ați făcut-o; Ereditatea și variabilitatea lumii vii, un capitol de genetica; Diversitatea lumii vii, un capitol pe care l-ai mai studiat, în care veți trata regnurile)
- chimie ( Structura atomului, capitol pe care îl veți trata mai aprofundat decât în clasa a 7-a, Proprietățile periodice și neperiodice ale elementelor, Legături chimice, Legile gazelor, Soluții, Acizi și baze, Echilibru chimic, capitol în care vei învata despre reacții reversibile / ireversibile; termochimie, capitol pe care îl veți aprofunda mai mult în clasa a 12-a)
Succes!

3 răspunsuri:
| InYourMind a răspuns:

Faci de toate la liceu, nu e pe alese.

| WhiteLife a răspuns:

Clasele 9-10 biologie vegetala, clasele 11-12 anatomie si genetica. Clasele 9 si 12 chimie anorganica si clasele 10 si 11 organica. Cel putin asa a fost la mine. Ca sa vezi lectiile poti cauta manuale de la fiecare clasa pe net si sa te uiti la curpins.

| Roșiuță a răspuns:

In clasele 9-10 o sa faci biologie vegetala.Adica niste titluri:Celula:procariota si eucariota; Mitocondri, dictiozomi, centrozomi; Legile lui Mendel etc.