| albaersmuk a întrebat:

Salutare TPU!
Am dat evaluarea nationala si chiar dupa spusele profesorilor, in acest an, evaluarea la matematica a fost mult mai grea comparativ cu alti ani. In ziua cand am dat evaluarea, odata ce am ajuns acasa am gasit pe net baremul. Am vrut sa vad ce punctaj imi iese, aparent punctajul este 5, 5. Chiar nu stiu ce ii pot spune mamei, nu am problema ca imi ia telefonul, ci problema este ca dupa nu ma mai lasa la antrenament, fac sport de performanta. Nu stiu cum sa ma mai exprim sa ii cer iertare, ce pot face? Chiar ma chinui sa invat dar uneori pur si simplu nu ma pot concentra!

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

"ce pot face" Sa inveti mai bine pe viitor, ce altceva crezi?! Momentan n-ai nici o scuza. Daca nu poti sa te descurci cu scoala si sportul in paralel, inseamna ca fie petreci prea multe ore pe saptamana la antrenament si n-ai timp, fie n-ai efectiv capacitatea mentala necesara pentru 2 lucruri in acelasi timp iar unul din ele trebuie lasat balta sau redus.

| albaersmuk explică (pentru siriusblack98):

Ma refer ce pot face incat sa imi cer iertare de la ea. pe langa acest fapt de a abandona sportul.

| eliancodrut a răspuns:

Vulpea, cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu prea ai ce să faci, trebuie să o confrunţi pe mama ta, să îi ceri iertare şi să îi zici că uneori nu te poţi concentra.