| Vidiu a întrebat:


As dori sa stiu si eu cum este Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, si as vrea sa mai stiu daca e greu Facultatea de Automatică şi Calculatoare si cat de multa matematica se face.

Răspuns Câştigător
| Zadkiel a răspuns:

Este destul de greu, daca nu te tii de treaba sau daca nu ai bazele matematicii cat de cat bine puse la punct din liceu..chiar daca materia se cam ia de la 0, o sa-ti vina greu in sesiune. + ca sunt materii gen MN ( metode numerice ) care te fac sa bati campii. E o facultate destul de grea, dar si banoasa. Dar iti zic de pe acum ca o sa dai piept cu anumiti profesori care au o placere sadica in a pica elevi. La MN anul asta, au trecut 29 de studenti din 180, cam la fel si la PC ( programare, +- 10 ). Se aduna restante, peste restante etc.
In concluzie, e mult de munca daca esti genul de persoana care prinde mai greu si trebuie sa lucreze mult. Aici totul e "logic", trebuie sa-ti mearga mintea.
Cel mai greu an este anul I,pentru CTI, anul II pentru IS, vei da piept cu multe lucruri noi big grin.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul an faci destul de multa matematica, algebra analiza matematica, diverse cursuri de calcul numeri, matematici speciale.

prin anul 2 mai este un curs legat de matematica parca, pe urma scapi