| nyoentox2002 a întrebat:

Salutatare, cine a fost la Liceu Tehnologic? Ați făcut atestate?
Eu sunt în clasa a12a la profil Tehnician în activitati de comerț și am avut promovarea produselor cosmetice și sunt singurul care nu are atestat din și doamna spune ca dacă nu o sa îl fac nu o sa am calificare în comerț și mi-a zis sa îl fac și nici măcar nu știu cu ce să încep, laptop nu am și o zis doamna ca sunt 25 de pagini de făcut. I-am zis lui doamna ca mai bine nu îl fac și gata, a zis ca nu o sa am calificare în comerț. Pe o parte ma gândeam ca degeaba îl fac dacă nu am experientă(am făcut practica de vreo 2 ori dar tot nu prea am încredere în mine dacă o sa ma pot descurca la un loc de muncă)

4 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Apuca-te si fa-l. O sa iti prinda bine peste cativa ani acea diploma. Nu e greu, sunt doar 25 pagini, din care ai la inceput 2 in care scrie elevul, profesorul, titlul etc, iar la sfarsit ai una cu bibliografie. Daca nu te descurci, ii dai doamnei 100-200lei si ti-l face ea. La noi asa a fost.

| apoIIo a răspuns:

Sunt si eu la liceu tehnologic clasa a 12-a. Trebuie neaparat sa faci atestatul. Este usor ce naiba, il iei de pe internet gata facut. Eu asa am facut.

| nyoentox2002 explică (pentru apoIIo):

Pai l-ai predat? Cum pot găsi la promovarea produselor cosmetice, tu l-ai predat(ți-a zis doamna profesoară că e bun?)Dau copypaste și gata?
Apropo la ce profil ești și despre ce ai avut de facut?

| apoIIo a răspuns (pentru nyoentox2002):

Inca nu l-am predat, trebuia sa-l termin dar toata clasa a fost lenesa si urmeaza ca in vacanta asta sa-l facem. Ni s-a spus sa-l predam ca sa scapam repede, pentru a avea timp dupa pentru bac. Si din contra, noua profesoara ne-a spus sa-l luam de pe net. Celor care nu gaseau informatii de pe net, ii ajuta doamna profesor cu link-uri.
Sunt la desen tehnic (proiectant constructii), de facut un atestat despre acoperisuri tip terasa.