|

Sunt a 10a la mate info si as vrea sa dau fizica la bac.Nu stiu ce vreau sa fac mai departe, adica imi place fizica dar nu ma vad atat de buna ca sa dau la o facultate bazata pe fizica, iar la informatica(automatica) la momentul actual nu stiu mai nimic legat de programare C++.Ma gandeam mai demult sa incerc ceva la publicitate, dar am cam renuntat la idee ca am inteles ca e o pierdere de timp.Nu vreau nici la ASE pentru ca nu faci nimic cu aceasta facultate, avand in vedere ca aunt la un liceu foarte bun din orasul meu.Cateva sfaturi sau idei? Sau cineva care a fost in situatia mea?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă dai la fizică, vei fi la cea mai importantă profesie a viitorului apropiat. Nu toți cei ce dau la fizică trebuie să fie strălucitori. Cu munca poți să suplinești strălucirea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt la automatica in Cluj si iti pot spune ca nu trebuie sa fi as in programare ca sa te descurci la facultate, programarea o iei de la inceput, dar ce-i drept e destul de accelerat si trebuie sa prinzi repede dar nu e greu. Daca iti place fizica si matematica si crezi ca ai putea prinde programarea in c rapid, iti recomand aceasta specialzare pentru ca este una foarte bine platita dupa ce o termini (daca esti bun si pasionat, altfel ajungi tot la Lidl ca si vanzator) si poti merge in multe domenii din IT si inginerie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează