|

Sunt clasa a 11 a si dau simulare la istorie si romana, voiam sa va intreb din ce materie voi da la istorie; materia din clasa a 11 a sau din a 9 a pana in prezent pentru ca am auzit ca la bac la geografie si istorie se da doar din clasa a 11 si a12 a.

Lamuriti-ma va rog.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Si eu sunt in aceeasi situație ca tine.
Eu m-am informat si bacul la istorie se da 90% din ce faci în ultimii 2 ani de liceu dar mai sunt lectii pe care le faci in clasa a 10-a care pot pica la bac. De ex. A. Ioan Cuza., Unirea României și altele. (Eu astea le-am învațăt in a 10-a si profesorul mi-a spus ca sunt lecții pentru bac).
Cat despre geografie, tot la fel. Eu m-am uitat la ce a picat in anii trecuți la bac si am vazut intrebari despre lecții pe care le-am făcut în clasa a 10-a (de ex. Resursele naturale, localizarea statelor, identificarea capitalei etc.).
La simulare probabil va fi din ce ai invatat in a 11-a dar cu siguranță vor fi si ceva intrebari despre ce ai învățat in anii trecuți.
Cel mai okay, ar fi sa nu arunci caietele din clasa a 10-a si inainte de simulare, sa te uiti macar la titlurile lecțiilor si sa vezi daca retii 20% din tot.
Succes!

1 răspuns: