|

Sunt clasa a 9 a si diriga mi-a zis ca voi fi exmatricula din cauza absentelor(am 35 de absente) sunt la Ucecom din Bucuresti... Ce fac?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

La 40 de absente abia se da preaviz de exmatriculare eu asa stiam, cei care stiti mai bine cum e acum va rog sa ii explicati pentru ca are nevoie de informatia asta urgent)
Problema e ca iti scade nota la purtare.
Ai putea sa o pui pe maica-ta sa o sune si sa o roage frumos sa iti motiveze absentele. Ar putea sa zica si ea ca ai facut depresie in perioada aia si ca nu ai mai avut chef sa vii la scoala, vrajeli d-astea, te descurci tu.
Daca nu reusesti asa, te interesezi la ce materii ai absente mai multe si ii explici profesorului ca vor sa te exmatriculeze si il rogi frumos sa iti motiveze niste absente si tie.
Vezi si tu pe la religie, sport etc.
A si vezi ca s-ar putea sa convingi mai usor profesoarele decat profesorii.
Si inca un sfat, cand rogi profesoara sa iti motiveze ai grija sa nu auda colegii pentru ca vor incepe toti "motivati-mi si mie va rog doamna" si s-ar putea sa nu iti mai motiveze nici macar tie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa iti motivezi o parte din absente prin scutiri, sau cu ajutorul parintilor care sa spuna ca au avut ceva probleme si a trebuit sa lipsesti si tu.
Ai grija totusi, deoarece chiar daca mai scapi de o parte din ele, risti sa iti fie scazuta media la purtare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sfatul meu roga frumos profesorii care au pus absența la orele cu pricina dor ei le pot modifica sau variata cu doctorul de familie vorbeste cu diriga sau dirgintele sa-ti treaca zilele lipsită sa stii ce scutiri ei de la medicul de familie duci cu pachet de cafea si te rezolvat. Mult noroc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează