| Anonim012345678 a întrebat:

Sunt la cea mai bună școală din oraș. Am avut doar medii de 10 și făceam totul pentru a le obține. De când cu școala online mi-a fost mai greu. Nu mi-am mai făcut temele și m-am relaxat un pic prea tare. Am început bine anul ăsta, cu 10, dar recent, la matematică am luat un 6. Acum mă simt foarte descurajată, spre exemplu, recent am dat un test la geografie și urmează să ne dea azi rezultatele, dar simt că voi lua nota 7 (deși am știut la test). Devin paranoică și plang de vreo două zile, încontinuu, gândindu-mă că o să dezamăgesc pe toată, inclusiv pe mine, că o să-mi scadă notele și mediile treptat, la fiecare materie. Ce să fac ca să scap de mentalitatea asta?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SweetieBabe a răspuns:

O nota proasta (sau mai multe) nu e sfarsit de lume. Toate au un inceput. Trebuie sa fii sigura pe tine si sa stii pentru tine, fiindca notele nu inseamna totul. Daca nu poti scapa de gandul acesta, mai bine redreseaza-te si incearca sa inveti mai mult. In orice caz, dupa ce vei termina scoala si facultatea, daca vrei sa o faci, nu vei mai avea note la serviciu.

4 răspunsuri:
| MariaEElena0505 a răspuns:

Învață mai mult acasa. ‘)
Eu de exemplu sunt la doua facultati, dintre care una o fac la id. Ei bine, cumva am realizat ca nu conteaza dacă abia îți vezi profesorii sau dacă faci doar online, ci conteaza mai degraba sa fii silitor și sa vrei sa faci ceva in viața. Asa ca fii curajoasa. O sa reusesti sa îți revii incetul cu incetul. ‘)

| Anonim012345678 explică (pentru MariaEElena0505):

Mulțumesc! Mult success!?

| MariaEElena0505 a răspuns (pentru Anonim012345678):

Mersi. La fel și tie. ‘)

| NiiEggaaaa a răspuns:

Tot ce e peste 5 se primeste viata mea sokeram