Salut! Oricine știe că dacă te joci cu ursul in scorbura peste ceva timp ajungi mami și tati. Îmi aduc aminte că în școală am vorbit despre lucrurile astea la biologie încă din generala. Educația sexuală este un subiect pe care îl tratezi cu familia, atunci când aceștia consideră că este momentul. Copiii sunt frumoși și sinceri atât timp cat își păstreaza inoceta, intr o societate nu ți ai dori sa ai "adulti" de 10 ani. Cât despre pedofili/proxeneți, ar însemna să creezi o fobie in fetele din școli fata de baieti, o panica pentru motivul că există și cazuri de genul acesta în lume, care pot fi explicate in orele de psihologie spre exemplu. In loc de educație sexuală în școală, care pervertește mintea copiiilor, ar fi mai bine sa vedem și să îndreptăm problemele reale, adică să educam tinerii, încă din școala spre a deveni părinți responsabili, care sa știe cum să își educe fii și fiicele, iar copiii să își asculte părinții, care le vor numai binele.
Educatie sexuala trebuie facuta in scoli, treptat, incepand cu varsta de 10-12 ani, chiar in fiecare semestru (pe masura dezvoltarii copiilor).
Și eu sunt de acord cu Dumneavoastră Domnule Bulă.
că ar trebuie de urgență loate măsurile astea asupra copilor, Adolescenților, minorilor, vor preveni multe probleme de sănătate și asta îi va ajuta în creșterea lor formarea mult mai bine în viața de adulți ce va urma s-o aibă.
Eu nu înțeleg cu ce ia "deranjant" "îngrijorat" atât de temeinic pe preoți din sinod, de sănt atâta de "revoltați" sănt în potriva educației sexuale în școlile de stat publicie să-și poată educa orice părinte copilul în privința asta fiindcă nu toți își permit școli privatizate, dacă tot se face un bine pentru ei să-l facă la toți nu doar cei care își permit copii săi educe cu profesorii din școli private, educația sa fie pentru toți nu doar pentru cine își poate permite...
https://www.google.com/......scoli.html
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: