|

Vreau sa stiu si eu daca bacul,probele de competente la limbi staine sunt la alegere adica, iti alegi tu la ce vrei sa dai in functie de ce ai studiat.Sunt la stinte umane.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sigur. Se da doar oral. Este imposibil sa pici si nu se ia in considerare la medie. Media se face doar din romana/mate si materia la alegere geografie/istorie/economie/biologie sau stiu eu ce materie ti-ai ales.
O sa fie o gramada de biletele pe catedra, mergi si iti alegi unul, il deschizi si acolo va fi o intrebare sau o afirmatie pe care tu trebuie s-o comentezi. Spre exemplu "What do you think about friendship?" Prostii de genul. Si oricum daca nu te descurci, te ajuta profele, te trag de limba. Nici daca n-ai facut engleza in viata ta n-ai cum sa pici, e mult mult prea simplu si in plus. Aproape nimeni n-a picat la orale pana acum. Doar daca te duci acolo, iti dai pantalonii jos si incepi sa te bati cu mainile in piept ca si Tarzan. Poate atunci ai avea sanse sa pici examenul, dar nici atunci nu e sigur!
Bafta la bac happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bineinteles ca sunt la alegere.
Depinde ce limbi straini ai studiat in liceul la care esti momentan.
Eu am studiat Italiana si Engleza si am avut de ales intre cele doua. Am ales engleza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Shatteredx):

Nu eram sigura deoarece noi facem mai mult franceza. Avem 3 ore si de engleza 2 si mereu diriga si profa de franceza zic ca dam la franceva.Dar probabil zic doar sa ne faca sa invatam. Sper pentru ca nu stiu o boaba de franceza si ar fi un dezastru daca as fi obligata sa dau la franceza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru afrodita3333):

Eu asa stiu, ca e la alegere. Si noi facem 3 ore de italiana si 2 de engleza pe saptamana. Ar insemna sa fiu prost sa nu dau din engleza, avand in vedere ca fac engleza din gradinita ci sa dau din italiana, doar pentru ca-mi recomanda o individa care preda italiana. Normal ca-mi recomanda sa dau italiana, doar e disciplina ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Shatteredx):

Exact la fel e si la mine. Apropo stii cumva in ce consta proba de asta de competente?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează