|

A trecut un an de la despartire si tot nu am trecut peste. Inca ma gandesc la ea, inca mi-e dor si chiar daca au trecut 4 luni de cand nu am vazut-o, eu fiind plecat, tot mi-e dor, tot nu pot sa uit de ea, inca ma mai uit sa vad daca e on. Ce sa fac? Nu incercati sa imi spuneti sa o caut, nu are rost sa fac asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ei bine stiu cum te simti, dar trebuie sa intelegi ca toti oamenii in viata trec prin despartiri si trebuie sa treaca numaidecat. Ceea ce a fost candva trebuie sa ramana in trecut iar tu trebuie sa inveti din el.Nu are rost sa te tot gandesti la ceea ce a fost pentru ca oricum nu poti sa reinvii amintirile de candva.Nu te mai gandi la trecut pentru ca tu deja ai fost acolo odata si nu vei mai fi niciodata,viata merge inainte,vei mai cunoaste oameni,poate chiar mult mai buni. Unii oameni doar trec pe langa viata noastra,nu toti ne raman alaturi pe veci,unii trec pur si simplu si apoi dispar,altii raman pe veci, iar asta inseamna ca fata aceea nu e omul care trebuie sa iti fie alaturi mereu, dar asta inseamna ca soarta ti-a pregatit pe altcineva mai bun, doar ca inca nu a venit timpul sa cunosti persoana data, dar va veni.Nu trebuie sa fii trist ca s-a terminat, dar trebuie sa fii mandru si bucuros ca s-a intimplat.Asta e viata, cu cat te gandesti mai putin, cu atat treci mai repede peste asta.Trebuie sa intelegi ca o relatie rupta nu mai poate fi ca inainte, asa ca capul sus si mergi inainte, iar daca nu poti trece fa-ti loc si treci peste obstacole.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu vrei sa o cauți, lasă timpul sa treacă. Nu o mai urmări pe rețelele de socializare dacă îți face rău happy ocupa ti timpul cu activități care îți fac placere.

| a răspuns:

"A trecut un an de la despartire, si tot nu am trecut peste...Ce sa fac?"

așa se nasc capodoperele: incearcă să scrii o poezie. ceva, o...

| a răspuns:

Sunt iubiri pe care le ti minte o viata dar daca nu se mai poate mergi inainte te resemnezi.
Eu am avut ani de zile in care m-am gandit la un fost chiar daca nu mai merita nici o flegma de la mine pentru ca sa comportat oribil da aia e, viata merge inainte si trebuie sa te reprofilezi si sa incerci sa fi fericit.

| a răspuns:

Dacă zici că nu are rost să o cauți atunci de ce te chinui?
Nu ai putut trece peste ce a fost deoarece nu ai vrut cu adevărat asta.
Dacă vroiai o ștergeai de pe Facebook și toate rețelele de socializare și ai fi încercat să nu o mai urmărești.

| a răspuns:

Lasă timpul să treacă asta e cel mai bun sfat pe care ți-l pot da.
Sunt convinsă că sentimentele vor dispărea o dată cu trecerea timpului, există anumite etape prin care trecem după o despărțire.
Deci fi calm, zâmbește și axează-te pe ce te pasionează o să apară și o altă fată la momentul potrivit.

| a răspuns:

O mana spala pe alta, o iubire face uitata alta, bafta