| Jajajajaj a întrebat:

Am 13 ani si nu mai suport, mama mea tot tipa la mine și tot ma amenință că mă da afara din casa ca sunt cel mai prost copil și ma compara cu toți. Nu crede în mine absolut deloc, vreau sa dau la fotbal și zice fotbalul nu e de tine și dacă strâng niște bănuți nu ii mai am în secunda a 2. La colindat am strâns 1 milion jumate cu toate de dus ma refer la sorcova și la toate ca nu am de la cine și când am ajuns acasă am pus bănuții pe masa și m-am dus la baie și m-am întors nu ii mai aveam și statusem de la 9 dimineața până seara târziu și la ziua mea aproape nu îmi face cadou nimic și nu o spus niciodată te iubesc. Cică ma trimite la tata care nu are casa și nici loc de munca, țipă la mine dacă stau pana la 10.

| TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Dupa cum scrii, fara semne de punctuatie si alte greseli gramaticale, i-as da dreptate mamei tale!

| Jajajajaj explică (pentru Salontanul):

Scriu repede pentru ca ma pune la culcare

| Salontanul a răspuns (pentru Jajajajaj):

Si cu ce vrei sa te ajutam noi? Nu putem face nimic!

| Jassmina a răspuns:

Ai 13 ani si nu ai alte alternative decat sa-ti asculti mama si sa mergi la scoala ca sa inveti.
Stiu ca pentru multi din voi este o tortura sa mearga la scoala, dar este doar pentru binele tau, ca sa nu ajungi si tu pe strazi, ca taica-tu, fara casa, masa si o farfurie de mancare calda in burta.

Nu te mai plange atat, ca maica-ta tipa pentru ca esti neascultator, altfel nu ar avea motive de tipat la tine. Ia in serios datoria de elev si invata, adu acasa numai 9 si 10 si vei fii laudat.

Copii de 13 ani trebuie sa fie in pat la culcare la 9-10 cel mai tarziu, deci regula mamei este una foarte normala si sanatoasa, pentru anisorii tai.

| sierra1 a răspuns:

"mama mea tot...amenință că mă da afara din casa ca sunt cel mai prost copil "

ea te știe mai bine, suntem tentați s-o credem pe ea

| Mosotti a răspuns:

Si care e intrebarea?
Nu ai ce face, asta e mama ta si gata, obisnuieste-te cu asta pana faci 18 ani sa pleci la viata ta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat