| răspundtot a întrebat:

Am ajuns la capătul puterilor. Ar fi corect așa? Sunt bolnav de ani buni și nu mă mai înțeleg cu nimeni. Patul e rece, somn mai deloc, nici nu mai mănânc. 50 la sută vreau să trăiesc, 50 la sută nu pot să mai trăiesc. Așadar mă gândesc să mă arunc într-un râu. Șansele sunt perfect egale să trăiesc sau să nu. Dacă totuși mor, nu se cheamă suicid că m-am aruncat. Ce părere aveți? La ruleta rusească, sunt 51 la sută șanse ca pistolul să fie gol

Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Nu se va sinucide. Ar putea fi vorba cel mult de parasuicid.
Persoanele care chiar vor sa isi puna capat zilelor nu mai anunta. Ei isi fac un plan care sa nu dea gres. Au intentia reala de a face asta si cei mai multi chiar reusesc.
Baiatul care a pus intrebarea nu vrea sa se sinucida.

32 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns (pentru răspundtot):

Atata timp cat intentia ta este sa te sinucizi, vei fi acuzat de asta pentru ca Dumnezeu judeca in functie de ceea ce este in inima omului, nu dupa fapte obiective. Stiu ca iti e greu, dar de ce nu te gandesti ca sunt atatia oameni bolnavi cu dureri groaznice zilnic? Tu poate reusesti sa te operezi sau sa iei tratament, depinde ce boala ai. Fiecare om are in viata o cruce care trebuie dusa pentru ca desi tu zici ca iti e greu acum, cu siguranta ai ceva de invatat din toate astea si la final vei descoperi totul

| răspundtot explică:

Nu e cel mai bun răspuns dar măcar realizezi că nu vreau să-mi închei socotelile cu viaţa. Vorbeam strict de șansele mele să scap cu viață din a mă arunca într-un râu. Nici pomeneală de suicid

Întrebări similare