|

Am o problemă... Cunosc o fată de ceva timp, are 19 ani și eu am 20. Ea e în Spania și eu în București. Așa ne-am cunoscut fiind la distanță mare. În realitate nu ne-am văzut. Mie îmi place de ea, dar nu stiu dacă și ei de mine. Cat timp era singură vorbea mult cu mine și îmi spunea lucruri cum ar fi "Te iubesc", "îmi e dor de tine, să vorbim", "Țin la tine". Dar acum este cu cineva de la ea din Focșani. Și acum nu îmi mai spune lucrurile astea, dar noi continuăm să vorbim mult și în fiecare zi. Dar acum îmi spune că suntem "BFF". Credeți că în caz că ei se despart ceea ce asa cred pentru că au devenit puțin mai reci unul față de celălalt voi avea vreo șansă? Cand va veni în România și o să ne întâlnim va schimba ceva? Am putea ajunge oare să fim împreună? Aștept păreri.Mulțumesc anticipat și mulțumesc pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E foarte bine ca tineti unul la altul, inseamna ca intre voi exista o prietenie stransa, dar pentru a trece la o relatie de iubire e necesar sa stiti daca va puteti accepta in lumea reala.Am mai vazut cazuri in care iubirea de pe net se distrugea cand oamenii se cunosteau in realitate. Daca va veti iubi si dupa ce va veti vedea, atunci inseamna ca sunteti intr-adevar gata sa treceti la nivelul urmator.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

O duce bine la iberici nu o sa ramana in tara pentru tine

| a răspuns:

Ce sansa sa ai din moment ce era singura si in loc sa se concentreze spre tine si-a gasit pe altul? Cat de prostanac sa fii? laughing)

| a răspuns:

Hai ma omule, nu ești cățelușul ei
Cauta alta fata în viata reala, nu fii fraier sa stai după o fata care nu are nimic cu tine, asta e risipă de timp

| a răspuns:

Am avut si eu o experienta asemanatoare cu a ta, doar ca eu m-am cunoscut cu un baiat pe net si eu tot sunt baiat si respectiv eram doar prieteni.Defapt eram prieteni apropiati, vorbeam des, ne ajutam mereu la probleme, nu era practic zi cand sa nu vorbim.Pana intr-o zi ne-am vazut in realitate, si de atunci totul s-a schimbat.El nu era conform asteptarilor mele si nici eu conform ale lui.Eu l-am acceptat asa cum e, dar el in schimb nu m-a aceptat.De atunci nu am mai comunicat asa ca inainte, practic prietenia noastra s-a distrus si el a recunoscut ca doar din cauza ca nu eram asa cum el ma credea.Mai tinem legatura, dar rar si suntem doar niste amici, nici macar prieteni nu mai suntem.La tine situatia poate fi similara.Atata timp cat cunosti o persoana doar pe net, nu ai nici-o garantie ca ea nu te minte sau nu te tradeaza caci tu nu o poti vedea in lumea reala, nu poti intra in contact cu ea sau cu persoanele dragi ei care ti-ar putea oferi multe informatii.Intr-o comunicare, expresia fetei si mimica joaca un rol important, aspecte care in lumea virtuala lipsesc.Trebuie sa intelegi ca iubirea pe net nu e adevarata, e posibil ca ea in lumea reala sa fie cu totul altfel.Din cate am inteles eu, ea te vede ca pe o rezerva in caz ca nu gaseste pe nimeni.Prieteni evident ca puteti fi, dar iubiti sa fiti fara ca sa fa fi vazut macar o data, iti poate provoca multa dezamagire si suferinta.Dezamagirea ca ea nu e asa ca in lumea virtuala, iti poate distruge aceste sentimente de iubire. Ceea ce simti tu acum e mai mult e un fel de simpatie.Intai de toate asiguratae ca o iubesti in lumea reala.Omul pe net se comporta intr-un fel, in realitate cu totul altfel.E foarte important sa cunosti bine pe cineva caci pe net tu vezi sufletul unui om doar de la suprafata.

| explică (pentru qwertpro):

Nu am specificat ca vorbim foarte mult la telefon și am început să o cunosc și e foarte de treabă. Mă sună mereu diminețile și stie că dorm, dar vrea să vorbească cu mine că îi place când vorbim.