| UserName250000 a întrebat:

Am uitat sa va spun in legatura cu cainele. Ieri a venit un om care nu a venit niciodata, cainele meu a latrat, dar nici bine nu a inceput si tatal meu a tipat la el sa nu mai latre. Inteleg, e enervant cand latra mult, dar sa tipe la el cand nici bine nu a inceput...Ce parere aveti? Sa dresez cainele sa nu mai latre? E rasa Bichon Havanez alb.

6 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Fara suparare, dar il inteleg pe tatal tau. Cainii aia mici sunt nesuferiti rau de tot. Bine, nu te apuci sa urlii la caine ca nebunul ca oricum asta e datoria lui de caine. Cainele trebuie sa latre, lasa-l asa nu il dresa, si daca nu il bate tatal tau, nu te inteleg ce te afecteaza ca tipa la el.

| romeo78 a răspuns:

Din păcate, caută cursuri pe YouTube ale lui Cesar, dresorul de câini sau din păcate schimbă câinele. Nu este normal deloc ca atunci când bate cineva la ușă, ești lângă câine, el să latre. Are dreptate tatăl tău. Problema este că nu te-ai impus ca stăpân din momentul în care l-ai adus ca pui în casă, iar în prezent are un comportament hiperprotectiv față de dumneavoastră și de șef care face ce vrea el și nu ascultă de nimeni. Ca la un copil, unul îl ceartă, celălalt îl ia în brațe în loc să lase persoana care l-a certat să se impună! Când era mic și lătra, tatăl dumneavoastră ridica tonul să tacă. Dumneavoastră în loc să faceți la fel, l-ați luat în brațe. Acum aveți aceste consecințe de insubordonare!
Succes în continuare!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Din ce înțeleg, de ceva timp, câinele ăla îți face viața un calvar...scapă de el.

| gheorghe699 a răspuns:

Nimic de facut ..cainele trebuie sa latre si tatal tau sa se obisnuiasca, oricum v-a latra doar la persoane necunoscute lui.
Bafta!

| theacaciastrain a răspuns:

Nu ma înțelege greșit dar Bichonii, sunt destul de supărător când latră.
Și orișicum, de ce ai vrea sa-l dresezi sa nu mai latre? Ai câine, nu pisica! laughing

E ca și cum ai pune un bărbat sa se epileze și sa-și pună silicoane.

No worries, învață-l sa se împrietenească repede și ai sa vezi ca lătratul nu o sa mai fie o problema.

| HaneloreOlga9 a răspuns:

Inseamna ca tatal tau chiar nu suporta de niciun fel latratul lui, nu cred ca il poti dresa, cainele e facut sa latre, e un om necunoscut, normal ca latra la el.