|

Azi m-am certat cu părinții. Noi nu ne prea certam, dar azi chiar a fost foarte urât si ma simt asa de rausad am spus chestii pe care nu le voiam. Chestia e ca ne-am certat pentru ca ei s-au comp urat cu mine, iar eu le-am zis ca ma deranjează. Apoi, cumva, au întors toata povestea, ca si cum ar fi fost vina mea. Ceea ce ma face sa cred ca ei acum cred ca aceasta a fost doar o ''criza de adolescență ", ceea ce nu e cazul, pentru ca era vorba de o problema reala. Acum eu nu stiu ce sa fac. Daca merg sa imi cer scuze, ei nu o sa bage in seama problema si o sa o trateze ca pe o criza adolescentina. Daca nu, ma simt eu f rau. Chiar nu stiu ce sa fac, ce sa le zic, cum sa ma comport cu ei urmatoarele zile? Voi ce ziceți?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Hey.Cel mai simplu mod ar fi sa te duci si sa iti ceri scuze.Chiar daca tu crezi ca nu va avea impact, se vor simti bine sa auda niste scuze.Si avem o problema, nu trebuie sa fii altfel doar cateva zile, cel mai bine ar fi sa fii tot timpul deschis/a cu parintii.Creeaza o legatura cu ei, fii sincer/a si cere de fiecare data sfatul unuia sau amandurora.Le vei da de inteles ca te-ai mai maturizat.Iar pentru problema de acum, cere-le scuze si incearca sa fii mai deschis cu ei in urmatoarele zile.Iti urez mult noroc si sper ca ai inteles ceea ce voiam sa spun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Daca tu consideri ca ai dreptate, nu cere scuze nimanui si in nici o situatie (bine, daca esti in situatia de a fi ucis sau mai stiu eu ce daca nu-ti ceri, poti s-o faci, dar nu e cazul aici).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează