| Twister09 a întrebat:

Buna.Am avut o relație cu o fată timp de un an si 2 luni.
Ne-am despărțit ca nu mai are același sentimente față de mine.
Multi prieteni zic ca daca ii răspund sec sau o sa fiu indiferent o sa ma caute ea?
Este adevarat?

12 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Nu, nu-i adevarat.
Daca ea te-a parasit, poti sa-i raspunzi cum vrei, ca oricum nu o mai intereseaza de tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă și o să vezi că nu o să te mai caute.

| Plato a răspuns:

Nu, nu este adevarat, e ridicol.

| TheDianaXd a răspuns:

Nu cred.
Mai sunt fete/femei interesante pe planeta asta, nu doar fosta iubită tongue

| RacPac a răspuns:

Doar daca este o tuta si nu stie ce vrea. Poti sa mai tii legatura, amical dar cam atat

| OrdanKarris a răspuns:

Nu este garantat dar ai mai multe sanse sa se intoarca la tine daca esti sec cu dansa decat daca esti disperat. Motivul pentru care "nu mai avea sentimente" pentru tine se traduce de fapt in a gasit pe altcineva. In locul tau nici nu as mai primi-o inapoi, chiar daca se intoarce. Dar daca tii mortis sa se intoarca vreodata, raspunde-i in sec, fa-o sa simta ce simti tu, fa-o sa-i fie rusine, sa simta rusine pentru ce a facut. Fa-o sa se simta vinovata. Abia cand au treburi neterminate cu fostii iubiti, femeile se intorc inapoi. Si nici atunci nu e garantat, dar ai infinit mai multe sanse asa decat daca te porti frumos. Au dreptate prietenii tai, iar eu ti-am explicat de ce.

| Ppaulmmle a răspuns:

In spatele intrebarii tale vad, ca tie inca iti mai pasa de ea. Atunci, te intreb, cum crezi ca indiferenta va vorbi in numele tau si mai mult o va face pe ea sa te caute? Stii bine, care ingredient face ca reteta asta sa miroasa urat. Sa cheama, orgoliu masculin si miroase a aroganta. Daca ai ceva pentru ea spune-i clar, cat de clar se poate in cuvinte si in fapte. Nu incerca mesje de neinteles pentru ea ( cum ar fi indiferenta) doar pentru ca asa ai fost ti sfatuit de niste prieteni.
Daca ea asteapta un semn de la tine? Daca si ea simte la fel? Si daca nu stie sa traduca indiferenta ta fata de ea ca fiind de fapt dragoste? Nu fi ridicol! Cred ca deja stii raspunsul la intrebarea ta inca de dinainte de a o scrie aici.

| Nătărău a răspuns:

Trebuie să fi foarte pampas ca să ți-o trebuiască înapoi după ce te-a lăsat.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine nu este intocmai adevarat. Faptul ca v-ati despartit inseamna ca unul din voi a hotarat ca aceasta relatie nu-i mai aduce bucurie si ca vrea sa inceapa o noua etapa a vietii, in cazul de fata e vorba de ea.In urma unei despartiri ambii se gandesc la relatia data o perioada de timp.Chiar si ea care a hotarat sa-i puna punct se va gandi o perioada de timp la relatia data,isi va pune intrebari daca sigur a luat decizia corecta,va rascoli trecutul vostru,si daca a hotarat sa-i puna punct definitiv,cu timpul va uita, iar indiferenta ta nu ar ajuta cu nimic, ci doar va agrava totul. Dimpotriva daca ai vrea sa salvezi relatia ar fi nevoie de o atitudine opusa, adica ce vreau sa spun ca e ar fi bine sa-i arati ca tu esti un om special, ca ai un suflet curat pe care posibil sa nu il mai gaseasca si ca ai o inima plina de iubire si atunci ea se va gandi si mai mult la tine si va medita asupra decizie luate.Totusi depinde si de caz, daca ai facut-o sa sufere, atunci aceasta relatie ar putea sa o uite foarte repede sau daca a gasit pe altcineva, posibil sa fi uitat deja de mult de iubirea voastra si sa fi trecut peste despartire de mult inca pentru ca e posibil ca ea s-a desparti de tine de mult in sufletul ei, dar abia acum te-a anuntat cand stie ca nu o sa mai sufere.Totul depinde de voi.

| Swetlly122 a răspuns:

Ți s-a despărțit neamul?

| mngzx a răspuns:

Singurul ne-am despartit e romanicahappy

| Cosmin4321 a răspuns:

Eu in locul tau n.as mai incerca cu acea fata. As face.o sa isi dea seama ce.a pierdut, in schimb