|

Bună. Am nevoie de câteva sfaturi, orice sfat m-ar ajuta. Unchiul meu are 2 fete, mătuşa a plecat la începutul lui noiembrie cu cele 2 fetițe fără ca el să ştie unde pleacă. Nu mai are acces la telefon. Mamaia se gândeşte la ele şi nu ştie ce să facă, unde să meargă, cui să-i ceară ajutor. Mă gândesc că trebuia să le facă copii la certificatele de naştere, însă el nu le-a făcut. Din câte ştiu, fetele merg la şcoală, doamna de la secretariat a spus că le-a luat transferul, însă nu ştim în ce condiții sunt, dacă sunt în siguranță. Ea vorbea cu cineva şi probabil s-a dus la el, dar nu ştim unde stă acel om, ce fac fetele acum... Unde ar putea să meargă mamaia? Cine ar putea afla unde se află fetițele, ele sunt importante, nu ea. Dau funda, orice sfat e important!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Citeste raspunsul meu
dupa ce depui reclamatia penala DE RAPIRE, sa nu uiti sa iei numar de ordine, altfel nu or sa faca nimic, cu declaratia ta s-au sters la fund, ca 1. e declaratie, 2. fara nr de ordine nu inseamna nimic

TOT TE RESPINGE, mergi si cauta avocat, dupa care le faci si lor (politistilor) reclamatie, iti spune avocatul pentru ce, dar sa il intrebi daca merge si "complicitate la rapire"

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cine este mamaia? Mama ta, bunica ta?
Tatăl fetelor, dacă sunt minore are obligația să aibă grijă de fetele lui și are dreptul să cunoască situația lor în viață. Dacă el dorește asta, poate să reușească, mamaia nu prea poate.
O mamă căsătorită nu prea face un asemenea gest decât dacă are un motiv serios. Dta nu știi nimic despre ceea a fost în acea familie încât mama fetițelor să fie nevoită să plece de acasă în secret împreună cu fetele și să fie nevoită să păstreze secret absolut legat de noua sa locuință și actuala sa situație, a ei și a fetițelor.
Este ciudat ce spui dta, că fetițele merg la școală și ele, susții dta nu ar avea certificate de naștere. Concluzia este, fără certificate de naștere nu te primește la școală, deci ele au certificate de naștere, dar tatăl nu știe, știe doar mama. Din nou, se observă că ceva foarte neclar și dubios s-a petrecut în acea familie.
Nu se poate face un transfer de la o școală la alta fără ca școala de unde au plecat fetele să nu știe unde s-au dus ele. Deci tatăl și numai tatăl va putea merge la școala veche să ceară informații unde au fost transferate fetele. Dar nici așa el nu va primi un răspuns. De ce? În mod aproape sigur că mama fetelor a anunțat școala veche că ea transferă fetele ca să scape de soțul, cu care are un conflict famiial grav. Dacă școala i-ar da această informație iar de aici ar rezulta ceva grav din punct de vedere legal, mama poate să dea în judecată șoala că a dezvăluit o informație confidențială despre mamă și fete. Astfel el de la școală poate să obțină această informație doar prin hotărâre judecătorească.
El se poate adresa poliției, ca să anunțe că mama fetelor a dispărut de acasă și că el nu știe în ce condiții trăiesc acum fetele. Poliția îl va întreba imediat de ce face asta doar după două luni și va începe să iasă la iveală partea lui de vină în toată...2007 - 2265 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Politie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Politie
reclamatie PENALA de *RAPIRE*!
sa nu crezi ca exagerez, CATUSI DE PUTIN!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează