anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună, am nevoie urgenta de parerea băieților. Deci, cea mai buna prietena a mea (23 de ani) s-a îndrăgostit în vară de un baiat care e într-o relație de 6 luni cu o fata de 25 de ani. El are 30 de ani. El știa ca prietena mea îl place foarte mult dar și el o plăcea pe ea la fel de mult doar ca e într-o relație și i-a zis ca nu poate fi nimic mai mult între ei decât o prietenie, si mereu ii dădea like-uri, inimioare la poze. Acum câteva zile, el i-a dat mesaj prietenei mele (ca numai vorbisera o perioada) și a întrebat-o ce mai face, cum este, chestii de genul asta, și a întrebat-o dacă vrea sa iasă cu el pe afara după ce iesa el de la munca sa dea o tura cu masina prin oraș, sa se plimbe (ca prieteni). Ea bineînțeles ca a acceptat pentru ca inca îl plăcea foarte mult și nu a mai ținut cont de nimic. În seara în care au ieșit și s-au plimbat cu masina, s-au si sărutat, s-au ținut în brate, el i-a zis ei ca are niște probleme în cuplu ca iubita lui e exagerat de posesiva și de geloasa, ca nu prea se mai inteleg, ca etc, și ca a simțit sa facă asta. Chiar și după ce au ajuns fiecare acasă, încă își dădeau mesaje dar, acum vine partea pe care nu o înțeleg... Totul fusese bine și frumos, pana a doua zi cand el vorbea destul de rece cu ea și pana nu i-a dat ea mesaj, el nu ii dăduse ei mesaj. Și au vorbit ce au vorbit (el efectiv nici un emoticon nu trimisese, nici un pupic, nimic. Toate mesajele erau seci.) Și după conversatia aia de a doua zi nu a mai cautat-o absolut deloc, nu i-a mai dat nici like-uri, nici inimioare, nimic. O evita pur și simplu. Din punctul meu de vedere sunt doua variante, doua motive. Si aici chiar am nevoie de părerea unui băiat, ce crede el. Primul motiv ar fi ca ori nu i-a plăcut compania ei (deși nu cred pentru ca ea a zis s-au simțit foarte confortabil unul cu altul și chiar nu a existat nici o gafă, nimic), ori al doilea motiv ar fi ca poate i-a plăcut prea mult compania ei și tot ce s-a întâmplat, si o evita pentru nu vrea sa se îndrăgostească de ea, o evita ca sa nu se apropie și mai mult de ea pentru ca are relatie. Gen vrea sa șteargă ce s-a întâmplat. Sau poate ca regreta, habar nu am. Voi ce credeți? Îmi doresc păreri sincere și mature.

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Cred ceea ce cred mereu. Nu exista buni prieteni intre un barbat si o femeie (doar daca nu au orientari sexuale diferite sau daca-s castrati). Alta idee si cred ca trebuie sa fie un principiu: nu te legi de cineva care este deja intr-o relatie. Stiu ca-s emotii, dar de ce sa pierzi timp si energie in van? De ce sa strici viata a doi oameni? Stiu ca exista si chestia ca strici viata ei, dar ti-o faci mai buna pe a ta si poate si a lui, dar nu avem de unde sti.
Explicatia ar fi ca o tine la distanta pentru ca a aflat sotia sau banuieste, dar ar putea sa fie si mustrari de constiinta, frica pentru consecinte. Daca nu a obtinut sex, atunci este putin probabil varianta in care s-a plictisit dintr-odata de prietena ta, asta ca sa zici ca este o simpla aventura in care comunicarea nu a fost decat, asa, un mijloc de a obtine ceea ce vrea.

| kaTTsu a răspuns (pentru Apokales):

Nu-mi vine sa cred ca mai vad o persoana ce gandeste exact ca si mine.

Aprob total, nu exista prietenie intre un barbat si o femeie ce nu au orientari sexuale diferite.

Am ramas placut surprins sa vad acest raspuns xD

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt fată dar nu mi se pare o situație unde își pot da doar băieții cu părerea.
eu chiar cred că se simte prost față de prietena actuală pentru ce a făcut și ori nu vrea să se despartă și atunci a ales să rupă legătura, ori vrea o perioadă să se rupă să stea să se gândească ce vrea.

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Ori e infidel și face asta și cu alte fete, în seara asta și după pa.

| Apokales a răspuns (pentru Adry05):

A cerut parerea expertilor, deci te rog... laughing.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A fost o plimbare cu mașina, doar atât.

| tzionut a răspuns:

happy omul a testat apa, a obtinut confirmarea ca mandra il place, si a folosito ca moneda de schimb, mai precis a pus piciorul in prag. In caz ca oficiala nu ceda aplica planul B (prietena ta). Dupa intalnirea cu prietena ta, omul a luat atitudine iar oficiala ca sa nu il piarda a lasat-o mai moale cu geloziile, de aceea e rece si nu a mai prezentat "puls".
Omul ii place mai mult de oficiala, iar daca o mai cauta pe prietena ta ea va fi doar un "pansament" pana cand gaseste una mai buna, sau se impaca iar cu oficiala.
Sfatul meu. Prietena ta sa caute barbati liberi, pierde timpul inutil cu tipul respectiv. Sanatate.

| catalin1625 a răspuns:

Salut! Vrei părerea unui băiat? Ia părerea unui băiat.
Consider că e a doua variantă. Dacă ne îndrăgostim cu adevărat, durează ceva timp până să ne treacă (poate chiar ani). Băiatul respectiv nu e îndrăgostit de iubita lui, nici de prietena aceasta a ta. Însă ține mai mult la cea din urmă. Vrea să fie împreună cu ea, dar îi e teamă de un eventual „nu". Eu zic că ar trebui ca prietena ta să îi spună respectivului băiat ce simte, iar apoi... „Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți".

| AndreeaIoana22 a răspuns (pentru catalin1625):

I-a spus ce simte. Dar el a zis ca nu poate fi nimic mai mult cu ea decât prieten, pentru ca are relatie. Chiar dacă o place

| catalin1625 a răspuns (pentru AndreeaIoana22):

Atunci, răspunsul este cam evident. Răbdarea este cea mai de preț. În curând cei doi se vor despărți, iar atunci poate să acționeze. Până atunci nu e recomandat.