|

Buna! Am o intrebare, cum iti poti da seama daca si cand cineva te minte? Sau la ce ar trebui sa fii atent ca sa iti dai seama daca o persoana este curata in interior si este bine intenționata? Va rog raspunsuri sincere! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In general ca sa poti sa iti dai seama daca cineva minte trebuie sa cunosti foarte bine persoana respectiva. Daca ii stii reactiile si daca va cunoasteti de mult timp, cam iti dai seama imediat cand minte, cand are ceva de ascuns etc.
Iar in general, cand nu cunosti atat de bine o persoana, depinde de tine. Unii au instinctul mai bine dezvoltat, altii mai putin dezvoltat. Si tot ce poti sa faci este sa presupui. Dar sunt multe videoclipuri pe Youtube si multe articole pe internet despre limbajul corpului. Te poti ghida dupa limbajul corpului mai mult ca sa iti faci o idee. Dar desigur ca nu toti fac aceleasi gesturi. Unii poate au o stare de nervozitate cand mint(de frica de a nu fi prinsi) si da, fac anumite gesturi. In schimb, altii stiu sa se controleze si stiu cum sa isi mascheze minciunile si vorbesc increzator, fara sa realizezi daca ei mint.
Deci este in functie de tine si de persoana respectiva. Pana la urma nu putem sti ce este in mintea tuturor.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ceea ce urmează să iți spun, nu este garantat, dar putem să fim atenți la câteva lucuri:

- se scuză foarte mult, găsește tot felul de explicații legate de întămplarea respectivă;
- evită contactul vizual;
- preferă să o spună la telefon sau prin mesaje, chiar dacă a avut ocazia de mai multe ori să o spuna în față;
- poziția corporală, poziția mâinilor...

Și cel mai important, ce simți tu cand persoana iși spune acel lucru, instinctul tău, dacă nu iți transmite incredere, gândeste-te de mai multe ori, minciuna are picioare scurte.

| a răspuns:

Iti cam dai seama cand o persoana te minte, daca ai instinct bun.