| Blekz a întrebat:

Buna, am o intrebare foarte serioasa, am sa merg in china la o fata cu viza de turist, daca ma casatoresc cu ea pot sa raman pentru totdeauna acolo?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar de ce i ti i ei o fată din China? Sau terminat fetele din România? Posibil prin casatorie vei deveni cetățean chinez si deci da, vei avea dreptul sa stai în China.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Daca vrea poate sa isi ia o fata din Africa. Care e problema ta?

| sierra1 a răspuns:

"o intrebare foarte serioasa"

răspuns la fel de serios: mai bine adu-ți nevasta in Romania, acolo nici netu' nu merge numa' cum vrea guvernu'

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă viza de turist de 90 de zile e suficientă să sucești gâtul la o fată, e ok. Dar până atunci unde faci sex cu ea, că acolo nu e voie la hotel numai căsătoriți, că te arestează.

| Blekz explică (pentru sadrian46):

Nu e problema de asta, are casa ei plus, gatul i l am sucit deja...

| sadrian46 a răspuns (pentru Blekz):

Dacă ești așa de avansat în acțiune, trebuie să discuți cu ea să se intererseze acolo.
Ce știu eu de prin anii 1980, dar de atunci regimul comunist s-a mai atenuat.
Să nu te atingi de femeile lor.
Așa că, ea să se intereseze acolo, dacă dta sosești cu viza de turist.
Aici iar este o întrebare.
Eu știu că viza de turist nu se eliberează oricum, trebuie să ai și rezervări plătite la hotele ca să ți-o dea. Dar din nou s-ar putea ca să se fi slăbit condițiile.
Apoi, legislația juridică nu este aceeași exact în toate regiunile. poate fi mai restrictivă în unele.
Așa că de exemplu poți să zicem să te căsătorești oficial cu ea, dar să nu ai cetățenie, sau măcar viză de reședință pe termen mai lung.
Și să fii căsătorit cu ea. Și să îți expire viza de stat acolo. Și să fii în situația de a fi nevoit să părăsești China.
Așa că, astea nu se rezolvă pe TPU. Despre situația în care te poți afla te poate consilia cineva de la Ambasada Chinei dacă mergi acolo în audiență. Sau poate afla ea acolo de la autorități. dacă va prezenta situația exact cum dorește ea sau tu să fie. Sunt mulți expați acolo care fac afaceri sau sunt angajați la companii și stau acolo de ani de zile, dar aceia nu sunt cu viză turistică. Aceea este pe termen limitat și se gată, iar când se gată, sau ieși sau te arestează, acolo nu e ca în USA, acolo străinii sunt strict monitorizați.

Răspuns utilizator avertizat
| Bizon95 a răspuns:

Toate tarile accepta cetateni noi prin casatorie
inclusiv USA (unde insa, sunt verficati pana in panzele albe... adica intim, vine cineva si le miroase patul daca amandoi au fost in pat)

insa, acolo trebuie sa te zbati cu avocat si intrebari, nu aici, cine crezi tu ca stie aici legislatia Chinei?!? MAI ALES CA *INCA* E coMUISTA (chiar daca are economie de piata)

| AnimeLuverBoi a răspuns:

Da

| Blekz explică:

Deci raspunsul ar fi da?