| simina2404 a întrebat:

Bună! Am o relatie de aproape 3 săptămâni și pot spune ca m-am atasat mult de el. Când ne intalnim nici nu știm cum zboara timpul, suntem foarte afectuoși și se chiar se simte chimia. Este prima mea relatie, primul baiat în care mi-am pus incredere si incerc să nu mă ia valul ca să zic asa. El a avut multe relatii si multe aventuri în ultimul timp, e pasare de noapte si eu sunt exact opusul. Mi-a zis ca vrea ceva serios cu mine doar ca recent s-a ivit o oportunitate si peste 2 luni va pleca în alta tara cu serviciul si deja e evident ca drumurile se despart, deși îmi zisese ca dacă totul merge bine, pot merge el, dar nu pot face asta pentru ca eu am alte planuri pe care le pot realiza doar în tara. Eu oarecum îl îndrăgesc si as fi pregătită să-mi încep viata sexuala cu el, dar situatia de fata mă face la impuls să pun punct în fiecare zi, deși cred ca as plange o săptămâna. În plus, când nu avem posibilitatea să ne vedem intr-o zi anume, abia vorbim sau abia îmi da un telefon si uneori as simti nevoia să-l vad ca îmi simte lipsa atunci când nu ne vedem, dar cum am zis, nu vreau să par sufocanta. Stiu ca fiecare relatie e diferita, dar mi se pare ciudat ca atunci când nu suntem impreuna abia vorbim si abia da semne, iar atunci când suntem impreuna abia ne dezlipim unul de altul. Am simtit să mă descarc aici pentru ca situatia e complicata mai ales ca ne-am atasat atat, iar el va pleca în curand. Nu stiu ce ați face voi în situatia asta pentru ca eu deja investesc sentimente, dar mă sperie gândul ca poate fi doar o iubire de o vara crying

Răspuns Câştigător
| geoconda a răspuns:

Waaaw, ce să îți povestesc.
Cand va întâlniți, nu mai puteti si vai doamne, nu stiu ce. Stai linistită! El te are pe tine si poate încă vreo alte 7. Berbecului îi place vânătoarea, fiind zodie de foc! happy nu te lăsa prostită. Baietii mint asa de frumos încât nici măcar ei nu își imaginează ce spun. E o pasăre de noapte, hă? Si tu ce cauti, fata drăguță, lângă o bufniță? Ce, ce cauti, rază de soare? El vrea să ajungă în pat cu tine, ca să ti-o spun pe-a dreapta. 3 saptamani, fac cat o secundă în viața mea. Ar trebui si in a ta. Cunosc. Am tărăgănat-o cu un băiat timp de 3 luni, nelasandu-ma prostită, si uite, ca a plecat, nici nu ma mai bagă în seamă, probabil el ma consideră o fostă, deși, nu a fost nici o relatie între noi laughing. Dar tu, la 3 saptamani sa ii oferi ceea ce vrea si dupa ce crezi că mai vrea să facă cu tine? Nu ii mai folosești. După, vrea altceva, cu altcineva. E treaba ta ce faci. Eu inteleg, ca tu esti fata, si te-ai atasat, dar el? De unde stii tu ce e in capul lui. Vezi ca are experienta, stie cum sa te învârtă.
Ma uit la ce scrii tu aici, e mai mult suferința, nu dragoste. Iubirea nu e suferința. Fugi, fugi cat poti înainte să nu fie prea tarziu. Ce, crezi că eu nu m-am atasat de băiatul ăsta cu care am vb 3 luni? De 2 luni nu mai vorbim si de 2 luni nu mi-l scot din cap, dar asta e, timpul le rezolvă pe toate. Nu caut nici eu băgare de seamă cu el, ca îl știu cât e de ticălos si ce urmareste. Nu o mai tărăgăna nici tu, acum, cat încă ati avut putin timp, ca daca stati mai mult timp, nu mai plângi tu o săptămână asa cum presupui, si 6 ani. Si crede-mă că am suferit cumplit eu, dar am tăcut pentru că sunt puternică și nu suport căcaturi. Simți tu nevoia să îl vezi pe el cum se roagă de tine? Adică il vrei la picioarele tale. Asa e, ne plac cătelusii. Dar termin-o cu el!
Fundăhappy?

13 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

E prima ta relație, esti îndrăgostită dar totusi nu iti pierde capul.
O pasăre de noapte rămâne o pasăre de noapte, iar "surprizele" vor veni treptat.Asa ca mai bine stai linistită, nu iti începe nici o viață sexuală cu el ca inca nu ai de unde sa iti dai seama daca e omul potrivit.Fiind aventurier normal ca are vrajeala si stie cum sa te ia, gandeste-te si la asta.Plus ca daca te culci cu el si te lasa ce ai rezolvat?
Lasă-l să plece, daca e tineti legătură si vezi treptat daca merita, nu te arunca cu capul înainte, sunt totusi putine 3 săptămâni si vei fi următoarea înșelată si bătută de pe aici.

| geoconda a răspuns:

Ce zodie e?

| simina2404 explică (pentru geoconda):

Berbec

| simina2404 explică (pentru geoconda):

Ah, adevarul doare și chiar ai zis niște lucruri pe care le gandesc și eu. deși momentan nu vreau să rup legătura cu el, pentru ca îmi place să-mi petrec timpul cu el, dar cum ai zis și tu. nu merita să îmi fac planuri pentru ca în final oricum va pleca. m-a făcut să simt niște lucruri frumoase și cred ca o iau ca pe o lecție. mersi frumos happy

| geoconda a răspuns (pentru simina2404):

Oh, despre ce vorbim, nu sunt nici măcar 3 saptamani, fato! Rupe-te usor usor, mai ales dacă tu ești zodia balanta, varsator, sau gemeni, vei suferi enorm, crede ma. Si nu vreau nimănui ceea ce am pățit eu. Stiu, ce simti. Stiu că te face să te simți minunat, dar nu asta e realitatea din pacate, vrea doar să te ademenească cumva. Nu, Nu rupi legătura deloc, dar mai răruț. Spune-i ca nu vrei o relație și te va intelege.

| simina2404 explică (pentru geoconda):

Sunt gemeni și ai perfecta dreptate. uneori mă intreb de ce m-am băgat în chestia asta pentru ca acum îmi e destul de greu să ies, dar asa e indragosteala asta. te consuma enorm.

| geoconda a răspuns (pentru simina2404):

Draga mea, aerul stinge focul! Tine minte. Lasă l acum ca să nu fie prea tarziu. Vad ca esti usor influentabila. Cati 18 de ani tu? Sau chiar mai puțin. Sunt convinsă, deci 100 la 100 ca erai mult mai fericită înainte să îl cunoști! Gata, cu el,, gata!

| simina2404 explică (pentru geoconda):

Am 20, nu sunt chiar mica, dar îți poti pierde mintile la orice varsta de aceea incerc să mă controlez. Plus, e adevarat ca fetele cuminti trag la băieții ‘rai’ și invers. O patesc pe pielea mea laughing Dragostea e frumoasa, dar periculoasa laughing

| geoconda a răspuns (pentru simina2404):

Asa e laughing

| Saiko10 a răspuns:

Sunt 3 saptamani omule, trece o saptamana 2 si deja treci peste, astea nu sunt probleme pentru care sa fi trista nu stiu cat timp sau sa regreti.

| InYourPants a răspuns:

Eu zic sa te calmezi ca 3 saptamani sunt nimic, in locul tau nu as mai investi nimic. as regreta