|

Buna, am revenit din nou cu o întrebare.

Am cunoscut acum 3 săpt sau o lună nu mai știu sigur o fată.

Ea are prieten doar că nu s-au văzut, el e din alta parte iar ea a stat numai la țară.

Și i-am zis că dacă are nevoie de ceva să-mi spuna sau daca e singura și se plictisește sa-mi spună că ies cu ea la ce ora vrea.

Pe lângă asta i-am zis ceva despre mine că îmi place să ajut foarte mult persoanele cu bani la săraci și ajut cu editarea pozelor și tot așa.

Pe lângă asta fac și trucuri cu cărți dar nu pe bani.

Si când îi arătăm câte ceva nou punea Emoji uri ♥️ și zicea cum? și zicea că îi place foarte mult ceea ce fac.

Și astăzi am întrebat-o daca mă place și a zis ca prieteni bineînțeles și i-am zis daca vrea să iasă cu mine și a zis,, nu stiu" sau "Vorbim".Eu am 16 ea 15.

Ea este foarte scunda are 1.49 iar eu 1.85.

Eu i-am spus că nu arat bine la corp dar ea tot spune că sunt perfect.

Dacă se va despărți de prietenul ei credeți că se va pune cu mine?

Și o întreb mereu, ce faci? ești bine? vrei sa te ajut cu ceva?

Și ce întrebări să îi mai pun și cum aș putea să mă întâlnesc cu ea?

Scuzați greșelile gramaticale, am scris in graba.

Răspunsuri serioase va rog.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Inainte sa-ti raspund la intrebare, tine minte un aspect: tu ai fost ala care te-ai oferit sa-i fi scalvul perfect, tu te-ai bagat singur in friendzone-ul ei. Ti-ai facut-o cu mana ta si voi explica in detaliu mai jos. Urmatoarele cuvinte nu sunt ca sa te jignesc, sau sa lovesc in tine. Dar ai nevoie sa auzi adevarul crud si rece.

Ai comis toata lista de greseli care nu trebuiau facute:

1. Te-ai oferit s-o sprijini oricand "cand se plictiseste" - i-ai dat de inteles ca nu esti deloc pe treaba ta si ca se poate folosi de timpul tau la discretie - MAAAAAAAARE GRESEALA!

2. Te-ai oferit sa iesi cu ea la ce ora doreste - ii demonstrezi ca vrei sa fi un catelus fidel, sa stai sluj, sa te rostogolesti si sa joci pe mortul cand iti ordona ea - MAAAARE GRESEALA!

3. Ai dat detalii despre persoana ta. Fetele vor folosi orice informatie despre tine impotriva ta, fie ca sa te barfeasca la prietenele ei ca esti un catelus fidel si un fraier nedemn de relatie, sa te santajeze sau sa-ti interzica chestii bazate pe informatiile oferite de tine. Niciodata nu spune mai mult decat trebuie unei femei. Oricum, MAAAAAAARE GRESEALA!

4. Daca esti darnic cu banii pentru saraci, inseamna ca se va astepta sa fi darnic cu banii si pentru dansa. Banii care poti sa ii folosesti pentru tine, se vor duce pe funduletul ei, iar asta fara sa-ti ofere si ea la randul ei ce vrei tu de la ea, relatie/sex/etc. Bravo. Mare greseala!

5. Te lauzi ca stii sa editezi poze. Incerci maxim sa iti arati utilitatea ta ca barbat. Ea ca fata nu are nevoie decat sa existe si sa respire. Tu trebuie sa fi priceput la ceva ca sa fi valoros. I-ai demonstrat ca tu te vezi sub nivelul ei. Ea doar trebuie sa existe si e valoroasa, tu trebuie sa fi capabil sa faci chestii (editat poze printre altele) ca sa ai valoare. I-ai demonstrat ca nu te respecti pe tine insuti si nu te consideri suficient de valoros pentru ea cat sa te vezi intr-o relatie cu dansa, doar pentru simplu fapt ca esti TU cine esti, nu pentru...2006 - 4871 + Vezi răspunsul întreg

| explică (pentru OrdanKarris):

O să fac tot ce ai zis, mersi frumos. =)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca are prieten, si te bagi peste el, atunci urat din partea ta happy
Adica ma gandesc ca nici tie nu ti-ar place sa fii cu cineva, si sa-ti combine altul prietena laughing) sau poate ca da, daca faci lucrul asta happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CatalinGti):

Nu de asta dar ea mi-a zis la o poza că ar vrea să ieșim la un suc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unde sa se puna cu tine? Fii mai explicit?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atâta timp cât are prieten e urat să te bagi.
Poți să pățești la fel când vei avea o relație. Să apară din senin un băiat care să vă despartă.
Uneori roata se întoarce.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite cum va eu lucurile in situatia relatata de tine: tipa asta nu prea stie ce vrea de la ea, de la tine, de la respectivul, de la viata in general. Faptul ca ea se considera a fi intr-o relatie cu respectivul tip pe care nu l-a vazut niciodata ar trebui sa-ti dea un pic si tie de gandit, si spun asta pentru ca ea joaca la 2 capete cel putin(zic si eu), insa pe de alta parte faptul ca relatia ei este virtuala o face sa mai vada si in alte directii si nu e ok pentru ca daca stie ca asta nu duce nicaieri atunci sa se desparta si macar stie una si buna. Tu esti cam in plus, sau roata ei de rezerva sau ce vrei tu, dar nu e ok sa stii. Acum tu stii mai bine ce si cum, dar mai analizeaza situatia. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MGEORGESCU):

Am înțeles mersi frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează