| meryyyyyyyy a întrebat:

Buna, am să spun pe scurt povestea mea! Acum 8 ani mi-am cunoscut soțul, toate bune si frumoase a realizat o fata pe care o iubesc foarte mult! Înainte când venea soțul de la muncă mă întreabă cu cine am mai vorbit se uita pe telefon, de vreo 4 luni ma mai întreabă dar nu mi-a cerut telefonul. Intr-o seara avea telefonul la încărcat si-l scot să-l bag pe al meu și ce credeți? Am găsit un mesaj de la una. Am controlat, mă apuca bataiala, am văzut că era si sunat si salvat numărul. L-am întrebat de ce îți trimite tie mesaje asta (menționez că o cunosc) la care zice pai de unde să știu eu! Cum nu știi dacă e în telefonul tău? Când a venit de la muncă i-am zis hai sa discutam si normal ca a negat totul, ca nu știe, nu cunoaște după care a blocat telefonul ca să nu văd eu numărul și mesajele, s-a jurat ca n-a făcut nimic, ca nu m-a înșelat. A trecut ceva timp, acum aflasem cum pot să-i văd mesaj de la whatsapp pe telefonul meu și ieri i-am prins vorbind.Am vrut sa o sun pe aia să ma iau de ea dar nu stiu ce sa fac! Mi-a spus că el e curat, n-a făcut nimic! Am ajuns la concluzia că eu sunt de vina, intr-o seara am ieșit la un suc si când ne-am întors acasă mai glumeam pe seama ca fata rămâne la el, ca-i poarta numele, eu i-am zis că și eu îi port numele etc la urmă în glumă i-am zis de unde știi tu ca e fata ta și de atunci se gândește zilnic dacă fata e a lui 50%-50% Da si nu mi-a zis! I-am spus să facă testul de paternitate ca nu ma opun si a zis că da o să-l facă. Sunt mai multe chestii pe care le-am recunoscut că am greșit, mă refer la faptul că nu am lăsat-o pe soacră-mea de câte ori vine la noi sa facă nimic, să mă ajute doar cu fata i-am spus! Nu stiu ce sa fac, sa o sun să mă iau de ea? Bineînțeles că e si ea măritată! Ce ma sfătuiți? Scuzați romanul sper, ca am explicat cat de cat!

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Eu zic să te întâlneşti cu ea, faţă în faţă, dacă o cunoşti cu atât mai bine, o chemi la un suc de exemplu şi clarificaţi acolo, îi spui "Fără minciuni că ştiu totul, vreau doar explicaţii", şi îi spui ce şi cum, dacă eşti aşa suspicioasă poţi s-o ameninţi că vorbeşti cu soţul ei pentru că o să se sperie şi o să spună tot.

| meryyyyyyyy explică (pentru Alexuţ02):

M-am gândit și la varianta asta! Noi suntem în străinătate și ea nu-i româncă i-am spus soțul ca ma întâlnesc eu cu ea și vorbesc! La care zice întâlneștete fă ce vrei spune-i lu Omu ei da pe mine să mă lași în pace ca eu în 9 ani nu m-am tiganit cu nimeni! Chiar nu stiu ce sa fac!

| Alexuţ02 a răspuns (pentru meryyyyyyyy):

Atunci spune-i s-o termine cu vorbitul cu ea, blochează-i numărul şi aia e.

De văzut, eu zic să te vezi cu ea că ar fi mai ok. deşi poate exista varianta ca ei să fie vorbiţi dinainte de asta, sau poate nu.

Totuşi, o să-ţi dai seama dacă ea minte, deci cel mai bine e să vă vedeţi, stabileşte tu când, de preferabil când el e la muncă.

| meryyyyyyyy explică (pentru Alexuţ02):

Ok multumesc frumos de sfat o zi buna sa aveti!

| Alexuţ02 a răspuns (pentru meryyyyyyyy):

La fel, sper să rezolvaţi problema, au existat altele şi mai grave dar s-au rezolvat.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da trebuie sa te iei de ea

Bula
| Bula a răspuns:

O femeie desteapta se gandeste asa:
"Chiar daca ar fi ceva intre ei, va iesi scandal daca ma implic. Mai bine ma abtin si incerc sa nu-mi distrug singura sanatatea."
Daca le-ai fi prins in flagrant, si atunci se poate continua casnicia (de dragul copilului), dar iti rezervi dreptul la o casnicie deschisa si din partea ta.

| meryyyyyyyy explică (pentru Bula):

Stiu si am reținerea asta de a nu face nimic, dar chiar nu mai pot în sufletul meu sunt terminată!

| Bula a răspuns (pentru meryyyyyyyy):

Pune-ti intrebarea: merita sa te framanti pentru el?
Ce s-ar intampla sa-l faci si tu gelos?winking

| Lucian4 a răspuns:

Te-ai explicat

| meryyyyyyyy explică:

De ce nu pot vedea ce îmi scrieți?

| Anonim a răspuns (pentru meryyyyyyyy):

Pe telefon raspunsurile apar cu intarziere. La fel patesc si eu.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. am observat, mi-am luat chiar şi alt browser, tot la fel, apar după vreo 10 minute.

| Naty1 a răspuns:

Sti vorba "hotul de furat se teme"? Nah asta ti se intampla tie si nu stiu de ce mai stai sa te gandesti de cine sa te iei sau cui sa ii ceri explcatii.
Eu inteleg ca sunt 8 ani ca si eu am avut una tot de atat timp, inteleg ca ai un copil (eu nu am) dar nu poti sa stai cu un om gelos, posesiv care te mai si insala.Ca e clar din moment ce si-a pus parole pe telefon, ai vazut si mesaje cu respectiva.
Si nu mai inteleg o chestie.Tu de ce te invinovatesti? Pentru o gluma proasta cei drept dar gluma? Sau pentru ca ai vrut sa fi tu cu familia ta nu si soacrata claie gramada peste voi? Este absurd in comparatie cu ce face el sincer si tu nu prea gandesti.El te ia cu "ei si" si tu esti gata, te temi ca ce? Ca te lasa, oricum o va face si daca nu nu te mai iubeste clar si stai si pierzi timp si sentimente.
Foarte bine, vrea test de paternitate nu e nimic fal da dupa divorteaza si cere pensie alimentara.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu unu n-am inteles nimic, fara semne de punctuatie, fara nimic, virgule, cuvinte scrise aiurea, ca "faptul că nu am lăsat o pe soacră-mea de câte ori vine la noi sa facă nimic". pai ai lasat-o sa faca sau n-ai lasat-o sa faca, si ce.
As fi vrut sa raspund, da tot ce am inteles e ca sotul tau vorbea cu alta, si statea cu caii, la una la poarta, ca l-ai prins pe whatsapp, si ceva de soacra. atat.

Răspuns utilizator avertizat