| Andreeaaa111a a întrebat:

Buna! Am si eu o problema care ma macina foarte rau.Sunt casatorita de 8 ani, avem doi copii(3 si 6 ani), iar pe sotul meu l-am prins de mai multe ori socializand pe internet. Mesajele le sterge, contactele sunt trecute in telefon cu alte nume(baieti sau colege avand mentionat firma la care lucreaza in coada), de 2 ori am vazut in arhiva browserului siteul apropo chat, iar o data vorbind cu una din femeile cu care a discutat, mi-a povestit din ce au vorbit-mesajele erau cu tenta sexuala si avand poza la profilul de wapp cu copii, i-a prezentat ca fiind nepotei. Nu vreti sa stiti ce scandaluri avem.Nu stiu cum sa mai procedez, l-as fi lasat cu ochii inchisi, dar ma uit la copii si mi-e mila de ei.Voi ce ati face in locul meu? Multumesc!

6 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Buna! Sa nu mai stai cu el, asta este de facut.

| Mosotti a răspuns:

Daca cu tine se poarta bine, te satisface la pat, nu ia din timpul alocat cu voi, ce treaba ai tu? Lasa-l sa vorbeasca orice cu alea. Cand va fi cazul sa nu mai fie bine acasa, abia atunci sa fie probleme.
Insa atat timp cat nu te afecteaza lasa-l in pace ca ai sa-l pierzi, va pleca si te va lasa, si ce castigi? Si o sa ramai cam singura. Daca o sa mai cunosti pe cineva, veti face doar ssex si atat, nu vor vrea mai mult.
L-as lasa in pace eu, asta as face. Te cam mananca vad.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Eu unul as lua copii si as pleca.

| Andreeaaa111a explică (pentru adriangrowinglife12):

E usor de spus, dar locuiesc in casa mea...ne tot certam,ii tot strig sa plece,dar se comporta ca si cum sunt nebuna si o sa-mi treaca nervii.O tine una si buna ca ce a facut atata?! ca doar au vorbit,socializeaza omul,ca nu a lipsit niciodata de acasa,vine tot timpul la program si ca nu ar fi avut timp de "prostii".El, acasa, e super om, se poarta frumos cu mine, ma ajuta la treburi, cu copiii se joaca mult mai mult ca mine, nu ar parea sa faca ceva rau, dar am vazut cu ochii mei tot ce povestesc si nu stiu ce sa mai cred.

| adriangrowinglife12 a răspuns (pentru Andreeaaa111a):

Incearca sa il convingi sa mergeti la terapie de cuplu.

| Andreeaaa111a explică (pentru adriangrowinglife12):

Nu vrea.a zis ca nu a gresit cu nimic, ca nu m.a inselat.Ca am eu o problema la cap si sunt crizata, ba ca nu e jimic gresit sa ai prietene(dar nu ennevoie sa amintesc ce am vazut in doscutii, deci nu e vb de prietenie aici), ca in loc sa ma preocupe tandreturile eu sunt caine politist.Deci problema este la mine...imi zice mereu ca eu nu stiu decat sa fac show si ca nu vad ce probleme sunt in lume, iar eu ma leg de toate rahaturile.