In primul rand cred ca ar trebui, ca si "cadoul " cu care vrei sa il impresionezi, sa ii arate cat de bine il cunosti, sa aiba legatura cu ceva ce poate si-a dorit mult, si a nu a apucat sa faca acel lucru. ( ex: poate si-a dorit sa invete sa cante la chitara, e doar un simplu exemplu ca sa iti dai seama la ce ma refer, in orice caz sa aiba legatura cu ceva ce ii place sau i-ar place sa faca )
In orice caz ceva ce sa arate ca ai fost atenta la nevoile lui.
Nu stiu, gandeste-te bine, daca nu ai idee, sau nu iti amintesti ceva exact, incearca sa intri in discutie cu el, legat de acest subiect, dar subtil.
Iti garantez, ca nu o sa dai gres.
My two cents.
PS: Multa bafta, si felicitari de pe acum.
O zii buna, Sonny.
Ideea era, ca atunci cand il surprizi, sa o faci tot timpul legat de ceva ce ii place sa faca, sau si-ar dori sa faca, ceva mic, ce nu avut ocazia sa faca. Ce ar putea fi acest lucru "mic " doar tu stii, tu il cunosti. Mai mult noi nu cred ca putem face, noi ti-am dat ideea, tu o iei, si`o pui in practica. Bafta!
Hmm.nu ai putea sa-i faci un tort la comanda care sa fie in legatura cu vreo pasiune de-a lui? Sau sa ii canti o melodie care stii sigur ca i-ar placea. sau daca ai fonduri, organizeaza o excursie la munte undeva.doar voi 2. Sau o declaratie de dragoste iesita din comun.Sau, impreuna cu prietenii vostrii de familie.organizati o "piesa de teatru" scurta despre cum v-ati cunoscut.etc
.Sper ca te-am ajutat si sa va fie de bine:*
anonim_4396 întreabă: