|

Buna colegi, am o problema mai urata si vreau sa vad pareri de la voi, sunt pe cale sa ma insor cu persoana pe care o stiam inainte altfel, acum de mai mult timp este schimbata destul de rau in sensul ca vrea ea sa controleze tot, iar eu acum daca judec sunt constient ca nu mai pot continua asa si ca ar trebui anulata nunta, dar frica ma tine inca cu ea. Mi-e frica si de gura lumii dar mai mult ii ca dorm cu ea in acelasi pat de 7 ani si urmeaza sa n-o mai am langa mine, ii un sentiment ft urat. Vreau sa stiu voi cum ati face ca despartirea sa fie mai usoara si sa nu suferiti prea mult?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Decat sa suferi toata viata langa ea, mai bine sufera acum, o perioada mai mica de timp.

| a răspuns:

Gandeste rational si tu, vei fi langa EA multi ani de acum inainte ( poate ) daca vezi ca s-a schimbat si numai este cum era, asta e, o data tot vei suferi, fugi de suferinta ca cand esti pe camp in plina furtuna de ploaie

| a răspuns:

Acuma sti cum e, daca ai stat cu ea 7 ani cred ca trebuia sa iti dai seama si tu care ii sunt defectele.In fond aproximativ toate femeile is mai rele de gura dar acum nici sa nu mai formam o relatie pentru ca femeia nu ne saruta in fund zilnic.
Dar daca totusi ti se pare ca nu e ceva de moment si tu chiar nu o mai iubesti spune-i asta si aia e, viata merge inainte.

| a răspuns:

Nu te poți căsători cu o persoană dacă ești conștient că nu este potrivită pentru tine.
O despărțire este întotdeauna grea, dar m-ai bine îți vezi de viața ta îl loc să stai cu persoana nepotrivită, din obișnuință.

| a răspuns:

Sinceritatea e calea cea mai usoara de a rezolva problemele. Te vei elibera in momentul in care iti vei recunoaște tie ca nu mai esti indragostit/a ca la inceput si ca a trecut, chiar dacă e greu sa accepți, asta e realitatea caci asta simti.

| a răspuns:

De ce naibului TE INSORI? Mai ales cu o persoana care abia asteapta sa-ti controleze fiecare aspect din viata si care, daca te insori ii oferi toate parghiile legale sa te curete de bani si bunuri? Ce este mai important, ce zice lumea sau bunastarea ta? Aici nici nu mai zic de fericire, zic bunastare. Lumea oricum nu-ti vrea interesul, lumea in general te vrea intr-o pozitie unde te poate manipula. Niciodata nu lua o decizie doar pentru "ochii lumii" Bunavointa celor din jurul tau e doar o iluzie. NU TE INSURA, mai ales cu o "obsedata de control" Motivul pentru care vrea sa controleze tot este pentru ca nu te respecta, stie ca nu mai ai pe nimeni altcineva, stie ca esti pe cale sa-i oferi toata puterea legala, si anume maritisul, stie ca te poate face sa suferi doar de la simpla parasire, stie ca te esti hrana ei preferata. In locul tau as sta necasatorit cu ea cat timp mai poti sa tarai relatia si doar daca aveti si contact sexuala. Daca nu exista contact sexual, nu merita sa te chinui nici macar cu o simpla relatie, ca sa nu mai zic casatorie. Nunta, DEPARTE DE TINE gandul asta. Daca te casatoresti acum, cu obsedata asta de control te asteapta o soarta mult mai urata decat "ce zice lumea'> Iti zic eu ce va zice lumea, daca te casatoresti si te vede nefericit si lovit de soarta. Lumea iti va spune: "pai de ce te-ai casatorit?" Intai te impinge sa cazi in prapastie, apoi te intreaba de ce te-ai lasat impins? Vezi ironia? NU TE CASATORI!

| a răspuns:

Ai de ales. Continui cu ea și vei fi controlat tot restul vieții sau până bagi divorț sau o lași baltă și găsești pe altcineva care nu face așa ceva.
Și cu ce te afectează dacă vorbește lumea? e viața ta, contează ca TU să fii fericit, nu să dai bine în ochii lumii. Și așa oamenii vorbesc și e posibil să te bârfească fără ca tu să știi.
O fi urât gândul de a nu o mai avea, dar gândește-te puțin dacă încă o mai ai din moment ce s-a schimbat. Fizic o fi acolo, dar nu e aceeași persoană de care te-ai îndrăgostit în urmă cu 7 ani.

| explică (pentru Șurubelniță):

Multumesc mult pentru incurajare, nu-i usor si trebuie sa ma gandesc bine