Să te abții să ii mai spui vorbe extrem de urâte. Pentru că vor mai fi situatii.
Poate se temea sa nu fie facut KO?
Ai putea sa inveti rabdarea si intelegerea de la el. Va remarca si va simti ca a produs o schimbare in tine. Cred ca asta l-ar mangaia pe suflet.
Ii poti multumi/revansa prin a nu mai repeta greselile. Prin a te dezvolta, a face terapie, a imblanzi furia din tine cand iti vine sa arunci vorbe urate si sa ranesti pe cineva
In primul rand vezi daca nu cumva coace o contraofensiva, candva te va mustra si el cand vei gresi, probabil.
Ai putea sa ii faci cadou ceva ce stii ca el adora dar nu il detine inca, eventual poate ceva mai personal, apoi cand totul e bine pari slaba si vezi de ce nu a procedat dupa cum ai spus tu, sigur ai si tu idei despre cum sa il recompensezi pentru devotament
Nu e el genul care sa intoarca. Chiar aseara a facut o atmosfera mai calma in casa si a stat sa imi asculte tot ce aveam pe suflet, rugându-ma doar sa nu le mai acumulez pe toate. Nici macar nu eram suparata pe el si nici macar nu am gândit vreodata acele lucruri pe care le-am spus. Am avut niste probleme pe cap si a căzut el intr-un moment prost. El zice ca a inteles tocmai in acel moment ca nu am spus intentionat dar sunt constienta ca unele vorbe nu se pot sterge... cum am mai spus, daca eram in locul lui nu stiu daca ofeream atât de multa intelegere...
Atunci ofera-i ceva simbolic, ceva ce ti enorm la el dar care sa ii fie si lui de folos.
Poate puteti cadea la o intelegere, sa existe certuri dar sa fie din partea cumva a amandurora fara a exista exagerari, cu totii avem demonii nostri, de asta am spus de ce nu isi arata coltii, banuiesc ca reprezinti ceva enorm pentru el si a depus efort de a fi impreuna cu tine, trebuie sa fie ceva ce ii place si totodata sa ai acel lucru
Bună.
Uite o idee :
urmatoarea data cand o sa ai o problema cu el ( facută de el ) nu tine cont de faptul ca a ramas langa tine in momente in care nu meritai si fi sincera daca il mai ierti vreodata in legatura cu problema pe care o aveti si cand raspunsul iti va fi nu iarta-l.