Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi deoarece si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, dar am sa-ncerc sa te ajut.
In primul si-n primul rand trebuie sa scapi de gandurile negative, ori de cate ori esti trista spune-ti asa:"Orice s-ar intampla, eu voi ramane mereu puternica!" sau orice alta fraza care sa-ti ridice moralul.Incearca sa privesti mereu partea plina a paharului si cel mai important incearca sa te bucuri de orice lucru marunt (flori, animale, cer, etc). Cand te simti singura i-ati iubitul si mergeti sa va plimbati intr-un parc, acum e frumos afara si aveti ce sa admirati.Asculta muzica, razi, aminteste-ti lucruri frumoase din copilarie si apreciaza-ti viata ca doar una ai!
Uite un citat pe care n-o sa-l uit niciodata:"Fericirea este precum un fluture, cu cat alergi mai mult dupa ea cu atat va zbura mai repede." Te pup! >:d<
Si eu am avut ceva momente de genul.
Sec, mereu se intamplau primavara, cadeam din fericire in dezamagire totala fara un motiv real si ii indepartam pe toti de langa mine. ![]()
Cel mai bine, acum ca ai psihicul la pamant ar fi sa iti iei o vacanta, sa nu vorbesti cu nimeni, sa mergi la munte undeva. Macar pentru 2 zile.
cand e luna pllina cum te simti?
Nu prea bag de seama cum ma simt in fazele lunii desii imi place sa ma holbez la ea. Ieri a fost luna plina sau azi? Si daca a fost ieri, m-am suparat din toate prostiile care in mod normal imi erau indiferente.
eu vroiam sa te ajut cu ceva dar se pare ca o dai in diverse
Eu ti-am zis cum m-am simtit
.
Faza dura e ca sunt fata
. Si nu ma supara lumea, am eu perioadele mele cand ma satur de lume
. Mersi oricum.
"faza dura e ca sunt fata" ai scris, dar inceputul poeziei primul vers e ca sa mi te fac nevasta, nu?
poate cere, baiatulcuminte, de nevasta un barbat?
Deci vezi cat ma afecteaza luna ta
)?
maine sa-mi spui, din seara asta face pe nebuna luna
Serios
, la mine are si efect inaintat atunci. Si maine ar trebui sa fac urat sau frumos
? Ca azi era sa ucid cativa oameni la ce nervi intinsi aveam
.
sa ucizi? a ucide ucidere
, mda, si de ce n-ai facut-o?
Eh si tu acum
.
cand iti asumi o treaba trebuie dusa pina la capat, de aici deducem ca nu esti sigura pe tine
Sau ca sunt sucita si ma plictisesc repede
. Mult mai aproape de adevar
.
Mwaaaii, daca erai sucita cum iti intelegeam scrisul? vad ca te ti scai de mine
Usor si cu grija
? Imi place sa am ultimul cuvant
.
si daca nu se poriveste?
Asta e.
Buna.Stiu cum e, am trecut prin asa ceva si nu fa vreo prostie (drogare, sa te omori) sau m-ai stiu eu ce nu!
Gandeste-te asa:
1.Gandestete ca DUMNEZEU stie ce e cu tine si stie ce vrea sa faca cu tine.
incearca sa nu te m-ai gandesti
2.Roaga-te
3.Iesi cu prietenii daca simti asa cum simti tu abtine-te dai incontinuare NU TE LASA!
4.Gandestete ce ai facut tu cand ai fost mica toate lucrurile frumoase.
5.Du-te la doctor daca vrei spune-i la un psiholog
STIU SINCER STIU CUM E nu vorbesc aiurea pentr o funda nu!
Eu iti urez multa sanatate si fericire!
Probabil viaţa ta a devenit monotonă, banală, ai aceleaşi activităţi, iar totul a devenit parte din rutina zilnică şi se poate să ai nevoie de o schimbare, de ceva nou.